Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η σειρά σου, ΑΕΚ!!

Αυτοί που είναι φέτος ανταγωνιστές της πήραν -ανέλπιστα ή αναμενόμενα- νίκες. Και αναγκάζουν την ΑΕΚ (με απουσίες και τον Γιάγκο ξανά στην αποστολή) να ψάξει βαθμούς και απαντήσεις στα Γιάννινα.

Η σειρά σου, ΑΕΚ!
Πριν το Σ/Κ το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ έμοιαζε ευκαιρία να «ξεμπερδεύει», σε περίπτωση νίκης.

Αυτές που πανηγύρισαν ωστόσο ο Άρης και ο Πανθρακικός (επί Ατρομήτου και ΟΦΗ αντίστοιχα) στέλνουν την «Ένωση» για έναν ακόμα αγώνα επιβίωσης στα Γιάννινα.

Έναν αγώνα που θα κληθεί να δώσει με αρκετές απουσίες και τον Γιάγκο έπειτα από πολύ καιρό στην αποστολή. Ο τραυματισμός του Μπουγαΐδη, λοιπόν, στα πλευρά (λόγω του οποίου ακολούθησε ξανά ατομικό την Κυριακή) ανάγκασε τον Έβαλντ Λίνεν να επιστρατεύσει τον Πορτογάλο για πρώτη φορά από το παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Η επιμονή του, δε, στον Φουρτάδο άφησε εκτός πλάνων τον Κατσικοκέρη -κάτι που έγινε αναπόφευκτα και με τους τιμωρημένους Φούντα, Κορδέρο και τον ανέτοιμο Παυλή.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Γιάγκο, Γκερέιρο, Ρίκκα, Σταματής, Φουρτάδο, Φέτσης, Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Β. Βλάχος, Αναστασόπουλος, Ανάκογλου, Παπαδημητρίου, Καραλής, Τσούπρος, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής, Τσουκαλάς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: