Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Σ. Θεοδωρίδης: «Το βάρος στον Παναθηναϊκό»

Την… επόμενη μέρα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σκέφτονται στον Ολυμπιακό, με τον Σάββα Θεοδωρίδη να τονίζει ότι δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά των παικτών αέρα, ώστε να έρθει η νίκη.

Σ. Θεοδωρίδης: «Το βάρος στον Παναθηναϊκό»
Ο Ολυμπιακός πέρασε… αέρας από τα Χανιά με τη νίκη του 4-0 επί του Πλατανιά και πλέον ετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι και να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα, ώστε να έρθει η νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Παράλληλα ευχαρίστησε και τους Χανιώτες για την φιλοξενία τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο των Χανίων αλλά και τον Πλατανιά. Ήταν μία αποθεωτική υποδοχή αυτή που επεφύλαξαν στον Ολυμπιακό κάτι που δεν μου κάνει εντύπωση αφού οι Χανιώτες φημίζονται για τη φιλοξενία τους αλλά και για την τρέλα που έχουν για τον Ολυμπιακό. Αισθάνθηκα σαν να ήμουν στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Πιστεύω πως ο Πλατανιάς δεν κινδυνεύει, γιατί έχει πάρα πολύ καλούς παίκτες και έναν εξαίρετο προπονητή. Εμείς σαν Ολυμπιακός για να σεβόμαστε την ιστορία της ομάδας, είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίζουμε. Το έχω ξαναπεί σε δηλώσεις μου», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Αναφορικά με το ντέρμπι της αγωνιστικής, σχολίασε: «Πλέον ρίχνουμε όλο το βάρος στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Πρέπει να συγκεντρωθούμε και να μην πάρουμε αέρα από τη σημερινή νίκη, να σοβαρευτούν οι παίκτες, να κάνουν καλή ζωή προκειμένου να φτάσουν στη νίκη».

Τέλος, για τη φάση που διαμαρτύρονται οι Κρητικοί στο πρώτο ημίχρονο, απάντησε: «Η φάση του πέναλτι ήθελε έναν πολύ πεπειραμένο διαιτητή για να πάρει την απόφαση αυτή. Ο κος Κάκος σφύριξε πολύ σωστά επιθετικό φάουλ και καλό θα είναι όσοι σχολιάσουν αυτή τη φάση από αύριο, να τη δείξουν από την αρχή και όχι στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: