Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Έτσι θα ενώσει Βρύζα-Ζαγοράκη!


Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποδείξει ότι όταν θέλει κάτι πολύ το πετυχαίνει. Έτσι συμβαίνει στην περίπτωση της εκ νέου ενεργοποίησης του Θόδωρου Ζαγοράκη σε θέματα που αφορούν στον ΠΑΟΚ. Το σκεφτόταν εδώ και καιρό και το συζητούσε συχνά με τον τέως πρόεδρο της ΠΑΕ.
Μάλιστα, πριν από μερικές εβδομάδες το είχε κοινοποιήσει και στο νυν πρόεδρο, Ζήση Βρύζα. "Θέλω να σας έχω μαζί" του είχε εκμυστηρευτεί, όμως, η ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας διοίκησης-που δεν άλλαξε ουσιαστικά-δημιούργησε την εντύπωση ότι οι εξελίξεις μετατίθενται από το καλοκαίρι.
Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, καθώς ο Σαββίδης πίεσε τον Ζαγοράκη να απαντήσει άμεσα (πληροφορούμενος ότι έχει πρόταση από την ΕΠΟ για συνεργασία) και κάπως έτσι οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια.
Το θέμα θα ολοκληρωθεί όταν θα γίνει η ανακοίνωση της συνεργασίας και παράλληλα συνέντευξη Τύπου-παρουσίαση του ρόλου του Ζαγοράκη από τον ίδιο τον Σαββίδη. Σ' αυτό το σημείο είναι απαραίτητες κάποιες διευκρινίσεις. Ο Ζαγοράκης δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να επιστρέψει ως στέλεχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι "καπελώνει" τους υπόλοιπους. Θα έχει ρόλο συμβούλου του Σαββίδη και γραφείο εκτός Τούμπας και θα ασχολείται και με άλλα ζητήματα πλην ΠΑΟΚ.
Το αν έχει σχέση με τις μεταγραφές ή την εκπροσώπηση του ΠΑΟΚ στα κέντρα αποφάσεων, το αναλάβει την επιστασία των υποδομών ή τη θέση του επικεφαλής στην υπερσύγχρονη αθλητική εγκατάσταση που θα φτιάξει ο Σαββίδης στη Θέρμη είναι το πιο σημαντικό ζήτημα, που θα διευκρινιστεί με κάθε λεπτομέρεια στη συνέντευξη Τύπου.
Σημασία έχει ότι ο Σαββίδης επεδίωξε και πέτυχε να έχει Ζαγοράκη και Βρύζα στην αγκαλιά του, εκτιμώντας ότι αυτό θα βοηθήσει να επιτευχθεί ενότητα στον ΠΑΟΚ ή τουλάχιστον θα καταλαγιάσουν οι εντάσεις του παρελθόντος.  Άλλωστε, ο Σαββίδης έχει και τον Τσιστιακόφ μέσα στην ΠΑΕ, οπότε μπορεί να έχει ενημέρωση από πρώτο χέρι για το αν προχωρά καλά το εγχείρημά του.
Πηγή: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: