Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η ανακούφιση του Αγκάνθο

Αν το κλάμα του Γρηγόρη Παπαζαχαρία ήταν μια εικόνα που θα μείνει βαθιά χαραγμένη σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι στο Περιστέρι, η αποβολή του Αγκάνθο και η αντίδραση του Ισπανού μετά από αυτήν ήταν η δεύτερη στιγμή που σημάδεψε το παιχνίδι της αγωνιστικής. Ο Ισπανός μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι και να έρθει η λύτρωση με το γκολ του Τάτου ήταν η τραγική φιγούρα στα αποδυτήρια αφού σε ενδεχόμενη ήττα, θα έφερε μεγάλη ευθύνη έστω και αν ήταν άδικη η αποβολή του. Όπως μάλιστα παραδέχτηκε στους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια: «Θα έφευγα κατευθείαν για Ισπανία, δεν θα το άντεχα» έλεγε χαρακτηριστικά ο 32χρονος επιθετικός που ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν αφού είναι τιμωρημένος στα δυο τελευταία παιχνίδια.

Γενικά ο Αγάνθο πέρασε μια δύσκολη εβδομάδα και φάνηκε ξεκάθαρα στα 20΄ που αγωνίστηκε, αφού δεν ήθελε με τίποτα να συνδέσει το όνομά του με έναν υποβιβασμό. Δεν κρύβει ότι έχει δεθεί με την ομάδα και τον κόσμο και δεν ήθελε να γυρίσει στην πατρίδα του με την ρετσινιά του παίκτη που έριξε ομάδα, όταν είχε ήδη μια μετριότατη χρονιά πέρσι με την Έρκουλες στην Ισπανία, αλλά να εχουν οι οπαδοί του ΑΡΗ μια τέτοια τελευταία εικόνα από αυτόν.

Ακόμη και σήμερα πάντως ο Ισπανός εξακολουθεί να θεωρεί άδικη την αποβολή του και λέει ότι οι διαιτητές τον έχουν στοχοποιήσει και του βγάζουν με το παραμικρό κάρτες. «Από το πρώτο λεπτό φαινόταν ότι είχε κάτι μαζί μου και για αυτό έβγαλε αμέσως τις κάρτες» έλεγε ο ισπανός που νιώθει να του έφυγε ένα τεράστιο βάρος.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: