Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Έκανε... χώρο ο Ελευθεράκης!

Παρελθόν από τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποτελεί ο Κώστας Ελευθεράκης. Σε άλλο πόστο μεταφέρεται ο παλαίμαχος άσος. Της εμπιστοσύνης του προπονητή ο διάδοχός του.

Έκανε... χώρο ο Ελευθεράκης
Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Κώστας Ελευθεράκης απομακρύνεται από τη θέση του τεχνικού διευθυντή και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όπως γράψαμε και παραπάνω, πρόκειται για μια εξέλιξη την οποία περιμέναμε και κατά κάποιο τρόπο είναι και ένα μήνυμα ότι θα αλλάξουν αρκετά στην Παιανία, με την έλευση του νέου προπονητή, που, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο ίδιος, άλλωστε, θέλει τους δικούς του ανθρώπους κοντά του. Ο Ελευθεράκης, λοιπόν, συνεχίζει στο «τριφύλλι», αλλά δεν θα βρίσκεται, πλέον, στην Παιανία.

Ο Νίκος Νταμπίζας εξακολουθεί να παραμένει η πρώτη επιλογή του Γιάννη Αλαφούζου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή. Ουσιαστικά υπάρχει μαζί του προφορική συμφωνία, αλλά οι έντονες αντιδράσεις μερίδας οπαδών προκαλούν ενδοιασμούς στη διοίκηση που εξετάζει κι άλλες λύσεις. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: