Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ντίνας: «Δεν είχαμε τύχη»

Η ατυχία ήταν ο λόγος που ο Παναθηναϊκός δεν έφτασε σε ένα γκολ κόντρα στον Πανιώνιο, παρά τις πάρα πολλές τελικές σύμφωνα με τον Θανάση Ντίνα.

Ντίνας: «Δεν είχαμε τύχη»
Σε ένα ματς με 36 τελικές προσπάθειες ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 απέναντι στον Πανιώνιο και ο Θανάσης Ντίνας θεωρεί πως μεγάλο ρόλο έπαιξε η ατυχία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού» στην κάμερα της NOVA:

Για τις πολλές τελικές προσπάθειες των «πράσινων»:
«Η πιο σημαντική λεπτομέρεια είναι το γκολ. Είχαμε πολλές τελικές και δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Πρέπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην τελική προσπάθεια και να σκοράρουμε στα δύο επόμενα παιχνίδια».

Για το αν η ομάδα αγχώθηκε:
«Όταν το σκορ είναι 0-0 τα περιθώρια στενεύουν. Έχεις 45 λεπτά να κυνηγήσεις το γκολ. Εμείς το κάναμε, θέλει και τύχη, δεν την είχαμε σήμερα, όπως και όλη τη χρονιά».

Για τη συνέχεια:
«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ο κόσμος είναι δικαιολογημένα απογοητευμένος γιατί έχει συνηθίσει τον Παναθηναϊκό να είναι ψηλά. Έχουμε μαθηματικές ελπίδες και θα το κυνηγήσουμε στη συνέχεια».

Για το ντέρμπι και το πώς θα πάει ο Παναθηναϊκός σε αυτό:
«Θα πάει, όπως κάθε χρόνο. Είναι ο πιο ιστορικός σύλλογος στην Ελλάδα και θα πάει για να κυνηγήσει τις όποιες ελπίδες έχει για τα πλέι οφ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: