Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Κόντης: «Υπάρχουν άνθρωποι που έδειξαν επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Άρη»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και στην εκπομπή «Στη σέντρα» μίλησε ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Κόντης και αποκάλυψε πως υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο επενδυτικό ενδιαφέρον για την ομάδα των «κιτρίνων», ενώ υπογράμμισε πως αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της ομάδας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την Σαββατιάτικη νίκη του Άρη: «Η ομάδα πέτυχε μία σημαντική νίκη, που ανήκει αποκλειστικά στους παίκτες. Με τίποτα δεν έγινε κάτι ύποπτο. Εγώ πιστεύω απλά, ότι ίσως έπαιξε με κάποιο τρόπο στη μη καλή απόδοση του Ατρομήτου, η αντίδραση των παικτών του Άρη στην αποβολή. Όχι όμως ότι χαρίστηκαν, οι παίκτες του Άρη, πήραν τη νίκη αυτή με το σπαθί τους . Αν εμφανιστούν έτσι οι παίκτες του Άρη και στα δύο τελευταία παιχνίδια, θα πάρει τις δύο νίκες που χρειάζεται. Ο προχθεσινός Άρη, κερδίζει την χθεσινή Τρίπολη».

Για το αν βοήθησε η ομιλία Σκόρδα πριν τον αγώνα, στην ψυχολογία των παικτών: «Γιατί έβαλε παντελονάκι και έπαιξε; Όλοι οι πρόεδροι μιλάνε στους παίκτες τους πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Εντάξει ας του δώσουμε τους 5 βαθμούς από τους 100 για τη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου. Οι υπόλοιποι 95 όμως πάνε στους παίκτες και μόνο. Όποιος σώσει τον Άρη, θα έχει και το ανάλογο μερίδιο επιτυχίας».

Για την επόμενη μέρα στο στρατόπεδο των «κιτρίνων»: «Πρέπει να σταματήσει το παραμύθι της Λέσχης. Λέσχη δεν υφίσταται πια και πρακτικά δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Πρέπει να βρεθεί ένας επενδυτής που να μπορέσει να συνεισφέρει στην ομάδα οικονομικά. Εξάλλου ας μην ξεχνάμε ότι θα ξεκινήσουν να τρέχουν και οι αποπληρωμές των παικτών με τους οποίους έχει έρθει σε συμφωνία για διακανονισμό».

Τέλος μίλησε για συγκεκριμένο επενδυτικό ενδιαφέρον για τον Άρη: «Δεν γνωρίζω κάτι συγκεκριμένο για Κόκκαλη. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ενδιαφέρονται να βάλουν χρήματα στην ΑΜΚ, γύρω στα 6-7 εκατομμύρια ευρώ. Όταν θα φτάσει εκείνη η ώρα τότε θα μάθουν όλοι ποιοι είναι. Δεν θα υπάρχει όμως δική μου εμπλοκή. Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν από ποδόσφαριρο. Ο Άρης είναι ελκυστικός για επενδυτές, αλλά πρέπει να ξεπεραστούν τα διοικητικά προβλήματα. Δεν γίνεται η διοίκηση να μείνει στα χέρια των οπαδών, πρέπει να αλλάξει το σκηνικό, δεν γίνεται αλλιώς. Όποιος βάλει τα χρήματα, με τις ευλογίες του 95% του κόσμου, θα βγει μπροστά». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: