Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Γιαννακόπουλος: «Μου βγήκαν οι φάσεις…»

Στην σημασία του να παίρνεις βαθμούς κόντρα σε μια ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός στάθηκε ο «φύλακας άγγελος» του Πανιωνίου, Νίκος Γιαννακόπουλος.

Γιαννακόπουλος: «Μου βγήκαν οι φάσεις…»
Ο MVP του αγώνα, Παναθηναϊκός-Πανιώνιος, Νίκος Γιαννακόπουλος εμφανίστηκε μετριοπαθής στις δηλώσεις του, παρά το γεγονός πως κράτησε... σχεδόν μόνος του το μηδέν στην εστία των Νεοσμυρνιωτών.

Επιπλέον, ο τερματοφύλακας του «Ιστορικού» ξεκαθάρισε πως το τελικό… ταμείο θα γίνει αφότου οριστικοποιηθεί η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

«Όταν παίρνεις ένα βαθμό κόντρα στον Παναθηναϊκό, είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Σίγουρα οι αντίπαλοί μας ήθελαν την νίκη, όμως δείξαμε χαρακτήρα και κρατήσαμε το 0-0», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Μου βγήκαν κάποιες φάσεις στην αρχή, πήρα ενέργεια και με την βοήθεια της τύχης, το παιχνίδι μετά σου πάει, όπως θέλεις. Αισθανόμουν πολύ καλά από την αρχή του παιχνιδιού. Ακόμη και όταν σε… πολιορκεί ο αντίπαλος δεν φοβάσαι. Απελευθερωμένοι θα είμαστε όταν σωθούμε και μαθηματικά, μέχρι τότε συνεχίζουμε…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: