Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

«Άλλοι τους αριθμούς, εμείς την ουσία»

Ο Πανιώνιος είχε ουσία και γι’ αυτό κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας τόνισε ο προπονητής του, Κώστας Παναγόπουλος.

«Άλλοι τους αριθμούς, εμείς την ουσία»
Μετά το 0-0 στο ματς του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» στάθηκαν στην ατυχία τους προτάσσοντας τις 36 τελικές προσπάθειες που είχαν, όμως για τον προπονητή των «κυανέρυθρων» αυτό που μετρά είναι η ουσία, δηλαδή το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Παναγόπουλος στη συνέντευξη Τύπου:

«Επειδή στον διάδρομο ακούω διάφορα περί στατιστικών και ευκαιριών. Ίσως είχαμε παραπάνω κίνητρο επειδή δεν έχει τελειώσει τίποτα για τη παραμονή. Σεβαστήκαμε περισσότερο τον ΠΑΟ και δεν μιλάω για την ιστορία του, αλλά για αγωνιστικούς λόγους. Στο πρώτο ημίχρονο οι κλασικές ευκαιρίες ήταν για μας. Αναγκάσαμε τον Παναθηναϊκό να πάει από τα πλάγια και η ποιότητα του είναι στο κέντρο. Αν κάποιοι κρατάνε τους αριθμούς, εμείς κρατάμε την ισοπαλία. Έχουμε δύσκολο ματς απέναντι στη Ξάνθη και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου.

Δεν νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά , ο Παναθηναϊκός διαθέτει ποιότητα, αν έπρεπε κάποιος να φύγει νικητής ήταν ο Παναθηναϊκός. Εύχομαι στον Γιάννη Βονόρτα καλορίζικος και καλότυχος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: