Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

«Δεν με ικανοποιεί η ισοπαλία»

Μόνο τη νίκη έχει στο μυαλό του ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, όπως φάνηκε από όσα είπε πριν το ντέρμπι της Ρώμης, ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λάτσιο.

«Δεν με ικανοποιεί η ισοπαλία»
Έχει ένα μικρό προβάδισμα τριών βαθμών στη βαθμολογία, κάτι που της δίνει το δικαίωμα να παίξει για δύο αποτελέσματα στο ντέρμπι της Ρώμης. Η Λάτσιο, όμως, θα αγωνιστεί για τη νίκη, αφού η ισοπαλία δεν ικανοποιεί τον προπονητή της, Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, όπως φάνηκε από όσα είπε την παραμονή του μεγάλου αγώνα.

«Σε καμιά περίπτωση δεν θα ήμουν ικανοποιημένος με την ισοπαλία. Θέλουμε τη νίκη, ώστε να απομακρυνθούμε από τη Ρόμα στη βαθμολογία και να πλησιάσουμε ακόμα περισσότερο τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Μπορεί η Λάτσιο να έχει δώσει πολλά παιχνίδια φέτος και η κούραση να έχει αρχίσει να γίνεται αισθητή, ωστόσο είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μου είναι σε θέση να νικήσουν και να δώσουν ακόμα μία χαρά στους οπαδούς μας», τόνισε ο Βόσνιος τεχνικός.

Σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου η Λάτσιο επικράτησε με 3-2, η Ρόμα έχει να παρουσιάσει έναν διαφορετικό προπονητή, ο οποίος έχει δώσει τη δική του «ταυτότητα» στο παιχνίδι της. Πόσο αυτό μπορεί να επηρεάσει την έκβαση του αγώνα, το εξηγεί ο Πέτκοβιτς. «Στο πρώτο γύρο ήταν ο Ζντένεκ Ζέμαν στο πάγκο της Ρόμα, τώρα είναι ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι. Αυτό σημαίνει πως οι αντίπαλοί μας θα είναι πιο προσεκτικοί στην άμυνα, κάτι που δυσκολεύει την αποστολή μας. Καλούμαστε, λοιπόν, να προσέξουμε περισσότερο, για να φτάσουμε στην επιτυχία. Η Ρόμα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και τρέφω μεγάλη εκτίμηση στις δυνατότητές της. Αλλά στο ντέρμπι θα φανεί πως η Λάτσιο είναι καλύτερη ομάδα. Έστω και λίγο…» είπε γελώντας ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: