Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Τώρα θα δούμε ποιος είναι φίλος με ποιον...!!

Ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει την 28η αγωνιστική και τη μάχη της σωτηρίας. Ποιος ξηγήθηκε καλά, αν πήρε αγώνα "αβαβά", γιατί ενοχλήθηκε από τους διθυράμβους για Ιμπαγάσα και ποιος είναι ο... σφιχτούλης; Πέρασε αέρα από τα Χανιά ο Ολυμπιακός, γιατί... είχε αέρα στο γήπεδο! Ακούστηκαν ψίθυροι για τις διαιτητικές αποφάσεις. Αλλά πιστεύω πως όλα αυτά είναι στην καθημερινότητα της μιζέριας των Ελλήνων. Επειδή στην Ελλάδα τα πάντα αποδεικνύεται ότι γινόταν με απατεωνιές, θεωρούμε ότι τα ίδια γίνονται παντού. Αλλά εγώ θέλω να βρεθεί ένας που να βρει έναν λόγο, που ο Ολυμπιακός μπορεί να ήθελε βοήθεια για να κερδίσει τον Πλατανιά. Και τότε θα πω εντάξει.
Το κόμπλεξ που έχουν ορισμένα αγοράκια
Αλλά θέλω να πω και για αυτόν τον σφιχτούλη αποτριχωμένο, που πρέπει να είναι η μασκότ της Κέρκυρας, ότι ακόμα και σε παιχνίδι που δεν έχει μετάδοση, θέλει να είναι αυτός ο πρωταγωνιστής. Είναι το κόμπλεξ που βγάζουν ορισμένα αγοράκια, άνευ σχολιασμού και λόγου. Πιστεύω πως κάποια στιγμή πρέπει να βάλουν έναν στόχο στην ελληνική διαιτησία, για να μην ξεφτιλίζονται.
Εύκολα τα πράγματα με Ιμπαγάσα...
Όσον αφορά στον Ιμπαγάσα, που λένε όλοι για την σούπερ απόδοση, αναρωτιέμαι πόσα παιχνίδια έχει παίξει φέτος; Γιατί λένε όλοι ότι είχε φοβερή απόδοση σε ένα αδιάφορο ματς. Κι εγώ να έπαιζα, κάτι θα έκανα σε αυτό το παιχνίδι... Εντάξει, είναι τεράστια παιχτάρα, αλλά δεν κρίνεται στο ματς με τον Πλατανιά ο Ιμπαγάσα. Για να δούνε αν θέλουν να κρατήσουν, θα πρέπει να δούνε συνολικά την παρουσία του μέσα στη χρονιά. Απλά είναι τα πράγματα, αλλά στην Ελλάδα τα εύκολα τα θέλουμε σύνθετα.
Θέλει μάγο, όχι προπονητή!
Για τον Παναθηναϊκό τα έχουμε πει χίλιες φορές. Όσους προπονητές και να αλλάξει, τον Μουρίνιο ή τον Γκουαρντιόλα να φέρει, όταν δεν υπάρχει υλικό τι να κάνει; Οι προπονητές δεν είναι μάγοι. Με βάση τα οικονομικά του δεδομένα, δεν θέλει προπονητή ο Παναθηναϊκός αλλά τον... Κόπερφιλντ. Δεν είναι θέμα οι πολλές χαμένες τελικές που λένε όλοι, αλλά το κακό υλικό της ομάδας.
Ακόμα κι αν το "έστησαν", καλά ξηγήθηκαν!
Πολλά ακούγονται για τον Ατρόμητος-Άρης. Αν κατάφερε η διοίκηση του Άρη να το πάρει ...αβαβά, πάντως, καλά ξηγήθηκε! Αν κι εγώ δεν πιστεύω τέτοια πράγματα. Το σίγουρο είναι πως όταν ζεις σε υπόνομο με σκατά, πρέπει να δράσεις και εσύ ανάλογα. Από τη στιγμή που το ποδόσφαιρο λειτουργεί μέσα στα σκατά... Ο Θεός και η ψυχή τους, πάντως, αν ήταν στημένο. Το θέμα είναι ότι όπως έγινε με την απόλυση του Αναστόπουλου, φαίνεται λες και ο Αναστόπουλος έστησε το ματς! Γιατί η απόλυση αυτό δείχνει. Στο γήπεδο, όμως, ο Αναστόπουλος έπαιζε; Ρωτάω εγώ τώρα... Γιατί εγώ έβλεπα παίκτες του Ατρόμητου, που σε άλλα ματς είναι πάνω-κάτω στο γήπεδο, να είναι ψιλοαδιάφοροι και να μην τρέχουνε. Οπότε αναρωτιέμαι μήπως τελικά απλώς έπαιζε μία απόλυτα ενδιαφερόμενη ομάδα, με μία αδιάφορη. Ο φετινός Άρης από την άλλη, που ποιοτικά είναι τραγωδία, παίζει με δέκα παίκτες και τσαλαπατάει τον Ατρόμητο εύκολα. Για αυτή τη μεταμόρφωση, τι να πω...
Τώρα θα δούμε τις φιλίες
Με βάση τη βαθμολογία, πάντως, γίνεται χαμός στην ουρά. Υπάρχουν ομάδες που παίζουν μεταξύ τους και μπορεί να πέσει οποιοσδήποτε. Από την ΑΕΚ και τον Άρη, μέχρι τον Πανθρακικό και τη Βέροια. Θα δούμε τώρα τις φιλίες που υπάρχουν στο ποδόσφαιρο, ποιος είναι φίλος με ποιον...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: