Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Συνεχίζεται το «μάθημα» στην Ιταλία!!

Την τεχνογνωσία των Ιταλών θέλουν να αποκτήσουν οι Βρύζας, Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα, οι οποίοι μετά το Τορίνο θα επισκεφτούν τα προπονητικά κέντρα της Λάτσιο και της Ρόμα.

Συνεχίζεται το «μάθημα» στην Ιταλία
Στην Ιταλία παραμένουν οι Ζήσης Βρύζας, Γκερμάν Τσιστιακόφ και Μαρία Γκοντσάρεβα, οι οποίοι χθες μίλησαν με ανθρώπους της Γιουβέντους και συζήτησαν για θέματα τεχνογνωσίας μαζί τους.

Σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται το θέμα του προπονητικού κέντρου και στο «Vivono» - όπως λέγεται εκείνο των «μπιανκονέρι» - συνάντησαν όλες τις απαραίτητες ανέσεις που χρειάζεται μία μεγάλη ομάδα για να πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Πριν από λίγο καιρό οι ιθύνοντες την Τότεναμ είχαν βρεθεί στη Νέα Μεσήμβρια για το παραπάνω ζήτημα, ενώ σήμερα οι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν στη Ρώμη, όπου θα έχουν ανάλογες επαφές με τους ανθρώπους της Ρόμα και της Λάτσιο.

Μάλιστα, το βράδυ θα παρακολουθήσουν το ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες της ιταλικής πρωτεύουσας.

Πριν από λίγους μήνες οι παράγοντες του ΠΑΟΚ είχαν βρεθεί στο Μόναχο και πήραν πολλά πράγματα από τους υπεύθυνους της Μπάγερν για το «Allianz Arena» και η τεχνογνωσία τους φαίνεται στις βελτιώσεις που έχουν γίνει στο γήπεδο της Τούμπας.

Ωστόσο, θα ακολουθήσουν και άλλες στους χώρους της ιστορικής έδρας του «Δικεφάλου του Βορρά».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: