Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ουζουνίδης: «Δεν συμφέρει τον Άρη να νιώσουμε ότι παίζουμε εκτός έδρας»

Ο προπονητής της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη νίκη της ομάδας του στην Τρίπολη κόντρα στο Αστέρα, τα πλέι οφ αλλά και τον Άρη τον οποίο αντιμετωπίζουν την τελευταία αγωνιστική.


Για τη νίκη της ομάδας του στην Τρίπολη κόντρα στο Αστέρα και ότι ήταν η πέμπτη σερί εκτός έδρας νίκη για την Ξάνθη:

«Νομίζω ότι είναι ρεκόρ για την ομάδα μας, απ? ότι ξέρω δεν έχει ξανακερδίσει πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Θεωρώ ότι το στυλ της ομάδας ταιριάζει πιο πολύ στα εκτός έδρας παιχνίδια, δηλαδή να υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για εμάς καθώς έχουμε γρήγορους και καλούς επιθετικούς και το εκμεταλλευόμαστε καλά αυτό. Στην έδρα μας παρουσιάζεται κάποιο πρόβλημα γιατί δυσκολευόμαστε να σκοράρουμε γρήγορα. Στα παιχνίδια που βάλαμε γρήγορα γκολ όπως με τον Πανιώνιο κερδίσαμε 4-0, με τον ΟΦΗ κερδίσαμε 3-0, με τον Πλατανιά 2-0. Με τον ΠΑΣ θεωρώ ότι ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα γιατί είχαμε παίξει πολύ καλά. Πιστεύω ότι το στυλ της ομάδας που έχουμε τώρα ταιριάζει περισσότερο στα εκτός έδρας παιχνίδια».


Για το αν σκέφτονται τα πλέι οφ:

«Όπως είναι αυτή τη στιγμή τα πράγματα ναι. Θα περιμένουμε και το παιχνίδι που γίνεται σήμερα στα Γιάννενα και αν υπάρχει εκεί ένα αποτέλεσμα που μας βοηθάει τότε μπορούμε να πούμε με περισσότερη σιγουριά ότι μπαίνουμε στο παιχνίδι. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΣ είναι αυτός που έχει αυτή τη στιγμή το αβαντάζ».


Για τον κ. Πανόπουλο και την κριτική που ασκεί κάποιες στιγμές:

«Αυτές οι ανακοινώσεις ποτέ δεν κάνουν καλό, δεν είναι κάτι που αρέσει σε κάποιον. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να του απαγορεύσει κανένας να εκφράζεται και να λέει αυτά που θέλει. Εμείς μέσα στα αποδυτήρια κρατάμε καλά τις σχέσεις μεταξύ μας και συνεχίζουμε τη δουλειά μας».


Για το αν είναι και την επόμενη σεζόν στην Ξάνθη:

«Εμένα τελειώνει το συμβόλαιό μου το καλοκαίρι, έχουμε ακόμα δύο παιχνίδια και είναι νωρίς να μιλήσουμε. Θα περιμένουμε να τελειώσει το Πρωτάθλημα και τότε θα δούμε τι θα γίνει».


Για τα δύο παιχνίδια που απομένουν:

«Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Ο Πανιώνιος λογικά δε θα έχει πρόβλημα παρότι μαθηματικά δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τις ομάδες που θα πέσουν. Και τελευταίο παιχνίδι παίζουμε με τον Άρη και όπως δείχνουν τα πράγματα ο Άρης θα «καίγεται» για βαθμούς. Βέβαια εκεί μπορεί να έχουμε ένα πλεονέκτημα εμείς, να έρθει πολύς κόσμος του Άρη και να φαίνεται σαν εκτός έδρας παιχνίδι, οπότε θα είναι καλύτερα για εμάς μιας που τα καταφέρνουμε καλύτερα στα εκτός».


Για το ότι θα βρεθούν την τελευταία αγωνιστική απέναντι σε μια ομάδα που θα έχει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία και αν είναι ιδιαίτερα αυτά τα παιχνίδια:

«Σίγουρα είναι ιδιαίτερα. Είμαστε όμως όλοι επαγγελματίες, όλοι προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα μας και οφείλουμε να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».


Για τον Άρη και την ΑΕΚ που δίνουν «μάχη» μέχρι το τέλος για την παραμονή και αν τα καταφέρουν στο τέλος:

«Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή για τον Άρη είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, παρόλο που έχει τη ψυχολογία με το μέρος του μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου. Έχει να παίξει με δύο ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία. Με τον Αστέρα που έρχεται από δύο άσχημα αποτελέσματα, είναι όμως μια πολύ καλή ομάδα, όπως καλή ομάδα είμαστε και εμείς. Είναι πολλές ομάδες που έχουν μπλεχτεί σε περιπέτειες και το τι θα γίνει στο τέλος δεν μπορεί να το ξέρει κανένας». πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: