Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Βονόρτας: «Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού δήλωσε ο Γιάννης Βονόρτας, ο οποίος πρόσθεσε πως θα φανούν ανταγωνιστικοί κόντρα στον Ολυμπιακό.

Βονόρτας: «Απόλυτα ευχαριστημένος από την προσπάθεια»
Ο Γιάννης Βονόρτας μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 με τον Πανιώνιο δήλωσε πως οι παίκτες του τα έδωσαν όλα, όπως φανερώνουν και οι 36 τελικές προσπάθειες που είχαν.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού:

Για την εικόνα του ματς:
«Η ομάδα ήταν πολύ κουμπωμένη με κακή ψυχολογική κατάσταση και φοβισμένη και εκεί είχε πέσει το βάρος της προετοιμασίας. Στο δεύτερο τα καταφέραμε, παίξαμε πολύ καλά, υπήρχε πλήρης κατοχή, ενώ στο τέλος άνοιξε το ματς και εκεί έκανε ευκαιρίες ο Πανιώνιος».

Για την αντικατάσταση των Κουίνσι και Σισοκό:
«Δεν ήταν αυτή η εικόνα που χρειαζόμασταν από τον Κουίνσι, έμενε εκτός παιχνιδιού αρκετές φορές, όσο για τον Σισοκό έδειξε σημάδια κόπωσης και ήθελα περισσότερα επειδή ανέβαιναν οι μπακ και ήθελα έναν να μαρκάρει. Νομίζω ότι οι παίκτες ξέρουν που παίζουνε, τα διάφορα γεγονότα που έχουν γίνει τους έχουν επηρεάσει».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την επόμενη Κυριακή, σχολίασε:
«Οι παίκτες θα είναι έτοιμοι και ικανοί να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη προσπάθεια των παικτών. Από ότι μου είπανε υπάρχει μια φάση με τον Τριανταφυλλόπουλο. Το ποδόσφαιρο παίζεται με τα πόδια. Δώσανε ό,τι είχανε φάνηκε ότι θέλουν να κερδίσουνε. Τα ποσοστά έδειξαν 36 τελικές, οπότε οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους».

Για το αν έπαιξε ρόλο η διαιτησία:
«Αυτό δεν το γνωρίζω. Αυτή η ερώτηση πλανάται χρόνια. Είναι γνωστά αυτά τα πράγματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: