Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

«Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό για τον κόσμο»

Ικανοποιημένος από τον Ολυμπιακό του δευτέρου ημιχρόνου κόντρα στον Πλατανιά έμεινε ο Βλαχοδήμος, που τόνισε ότι όλοι θα δουλέψουν σκληρά για να αφιερώσουν στον κόσμο μια νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό για τον κόσμο»
Ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος ήταν μια από τις αλλαγές του Μίτσελ, και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρολεύκων» στάθηκε στην εξαιρετική παρουσία του κόσμου στις εξέδρες και έστρεψε την προσοχή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για τον αγώνα με τον Πλατανιά: «Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αφού κάναμε πολλά εύκολα λάθη. Μας έλειπε η συγκέντρωση στο ξεκίνημα, όμως στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε την εικόνα, κάναμε πολλές ευκαιρίες και νικήσαμε 4-0».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Αυτό που ζήσαμε χθες στο αεροδρόμιο ήταν απίστευτο. Δεν το έχω ξαναδεί και χαίρομαι που έχουμε τέτοιους οπαδούς και μακάρι να είναι πάντα έτσι».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Θα δουλέψουμε σκληρά αυτή την εβδομάδα για αυτό το ματς και θέλουμε να το κερδίσουμε και για εμάς και για τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: