Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Σνάουτσνερ: «Ραντεβού στο ΟΑΚΑ»

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα βρεθεί ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Σνάουτσνερ: «Ραντεβού στο ΟΑΚΑ»
Το «παρών» στην πιο ιστορική στιγμή του ΠΑΟΚ μετά από πολλά χρόνια, εφόσον η ομάδα του Γιώργου Δώνη καταφέρει να εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, θα δώσει ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Ο Πολωνός αμυντικός της Βέροιας τόνισε ότι ο «Δικέφαλος του Βορρά» είναι διαφορετικός σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και του χρόνου θα μπορέσει να διεκδικήσει μαζί με τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα.

«Μακάρι να τελειώσουν όλα καλά με τη Βέροια φέτος και να σωθούμε. Και μετά θα έχω χρόνο για να έρθω να δω με την οικογένειά μου και κάποια ματς του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ! Σίγουρα έχει ομάδα που μπορεί να καταφέρει να βγει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Και μετά με 3-4 ακόμη καλές προσθήκες το καλοκαίρι να παλέψει για να μπει και στους ομίλους», ανέφερε αρχικά ο 34χρονος μπακ και πρόσθεσε:

«Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει τον Αστέρα Τρίπολης και θα παίξει στον τελικό. Πολύ καιρό περιμένει κάποιο Κύπελλο και φέτος είναι μία καλή ευκαιρία. Αν πάει στον τελικό θα προσπαθήσω να πάω κι εγώ στο ΟΑΚΑ! Δε θα ήθελα να χάσω μία τέτοια στιγμή».

Καταλήγοντας, ο Σνάουτσνερ τόνισε: «Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι πλέον άλλη ομάδα σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Τον Ιανουάριο έγιναν πολύ καλές κινήσεις και πλέον η ομάδα δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Με 3-4 καλές κινήσεις το καλοκαίρι μπορεί να κτυπήσει τον Ολυμπιακό να πάρει του χρόνου το πρωτάθλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: