Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αναστασιάδης: «Μαγική εικόνα το σκορ»

Την άποψη πως ο Πλατανιάς δικαιούταν κάτι καλύτερο απέναντι στον Ολυμπιακό και όχι την ήττα με σκορ 4-0, εξέφρασε ο τεχνικός των Κρητικών, Άγγελος Αναστασιάδης.

Αναστασιάδης: «Μαγική εικόνα το σκορ»
Άδικη χαρακτήρισε την ήττα με σκορ 4-0 από τον Ολυμπιακό ο τεχνικός του Πλατανιά, Άγγελος Αναστασιάδης, όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου.

Ο έμπειρος προπονητής υπογράμμισε πως από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρατήσει μόνο τα θετικά στοιχεία της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις αποφάσεις του Τάσου Κάκου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άγγελος Αναστασιάδης στην συνέντευξη Τύπου:


Για το ματς με τον Ολυμπιακό:

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι από δύο ομάδες οι οποίες έπαιξαν ελεύθερο, ανοικτό ποδόσφαιρο. Μέχρι να γίνει το 2-0 ήμασταν μέσα στο παιχνίδι και μάλιστα πολύ δυνατά. Θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει σε φάσεις πάρα πολύ καλές για μας και με καλές προοπτικές. Μετά το 0-2 όμως τα πράγματα άλλαξαν και για μένα είναι φυσιολογικό γιατί έχεις απέναντί σου μία ομάδα με πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Βέβαια το σκορ είναι 0-4. Είναι μαγική εικόνα… Θα κρατήσουμε λοιπόν τα θετικά, να σηκώσουμε το κεφάλι μας γιατί το 0-4 είναι πολύ βαρύ κι έχουμε δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια μπροστά μας. Η ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της. Έχουμε πολύ δουλειά ακόμα».

Για την παραδοχή του Μίτσελ ότι ήταν άδικο το σκορ για τον Πλατανιά:

«Είμαστε πάρα πολύ... καλοί άνθρωποι! Μόνο που εμένα έχουν ασπρίσει τα μαλλιά μου. Είμαι πολύ στενοχωρημένος γι’ αυτό που γίνεται. Το γνωρίζετε. Είναι πάρα πολύ άσχημο για την προσπάθεια που κάνουν τα παιδιά. Στενοχωριέμαι γιατί δεν μπορεί να τους πει κανείς ότι δεν κάνουν πράγματα. Για τον ιδρώτα και τον κόπο τους είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό και βέβαια, είναι πάρα πολύ στενοχωρημένοι και οι ίδιοι. Το καταλαβαίνουν. Όμως είναι πάρα πολύ μεγάλα “δώρα”».

Για την διαιτησία του Τάσου Κάκου:

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τη διαιτησία. Δεν θα το κάνω και τώρα. Είναι και αυτοί άνθρωποι, και θα κάνουν λάθος. Άλλες φορές είναι υπέρ μας, άλλες φορές υπέρ των άλλων. Το μόνο που έχω να πω για τους διαιτητές είναι ότι στη μεγαλύτερή τους πλειοψηφία είναι έντιμοι άνθρωποι και θέλουν το καλό του αθλήματος. Και να το δούμε όλοι έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: