Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Έγραψαν συνθήματα στο αυτοκίνητο του Ταχτσίδη!

Άγνωστοι προκάλεσαν υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο του Παναγιώτη Ταχτσίδη, γράφοντας υβριστικά συνθήματα με μπογιά, λίγες ώρες πριν το ντέρμπι της Ρώμης.

Έγραψαν συνθήματα στο αυτοκίνητο του Ταχτσίδη
Είναι το παιχνίδι που όλη η πόλη περιμένει. Είναι ο αγώνας ο οποίος έχει μεγαλύτερη σημασία για το γόητρο, παρά για τη βαθμολογία. Είναι το ντέρμπι της Ρώμης, το οποίο προκαλεί… παροξυσμό στους οπαδούς των δύο μονομάχων, της Ρόμα και της Λάτσιο.

Δυστυχώς η αντιπαλότητα των δύο ομάδων προκαλεί και πολλά προβλήματα, καθώς οι ανεγκέφαλοι οπαδοί βρίσκονται παντού και δεν ελέγχουν τις ενέργειές τους. Ένα από αυτά τα προβλήματα καλείται να αντιμετωπίσει ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος είδε το αυτοκίνητό του να… αλλάζει χρώμα, εξαιτίας συνθημάτων με υβριστικό περιεχόμενο που άγνωστοι έγραψαν στο καπό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιταλική αστυνομία εικάζει πως οι δράστες είναι οπαδοί της Λάτσιο, οι οποίοι προέβησαν σε αυτόν τον βανδαλισμό, λίγες ώρες πριν την έναρξη του ντέρμπι της Ρώμης, προκειμένου να «ρίξουν» ψυχολογικά τον Έλληνα μέσο.

Το γεγονός πως ο Ταχτσίδης έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Ρόμα μετά την αντικατάσταση του Ζντένεκ Ζέμαν, δεν έδειξε να επηρεάζει τους βάνδαλους, οι οποίοι το μόνο που ήθελαν ήταν να προκαλέσουν υλικές ζημιές σε αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή της μισητής αντιπάλου τους, χωρίς να λογαριάζουν το ποιος θα είναι αυτός. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: