Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Βένος: «Δε θα σταματήσει ο Σκόρδας τον έλεγχο διαφάνειας»

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Άρη, Γιάννης Βένος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», όπου μίλησε για τη νίκη του Άρη στο Περιστέρι τονίζοντας ότι αυτή η νίκη δίνει στους «κίτρινους» το δικαίωμα στο θαύμα. Αναφέρθηκε επίσης στην αλλαγή της διοίκησης επισημαίνοντας ότι ο Λάμπρος Σκόρδας δε θα σταματήσει τον έλεγχο διαφάνειας.


Για τον Άρη και ότι μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου είναι ακόμα ζωντανός:

«Μετά την απογοητευτική εμφάνιση με τον Πανθρακικό όπου ο Άρης έπαιζε το παιχνίδι της χρονιάς μέσα στο γήπεδό του απογοήτευσε και τον πιο φανατικό οπαδό της ομάδας. Κανείς δεν περίμενε ότι θα έχει τέτοια ψυχικά αποθέματα, κόντρα σε έναν αντίπαλο πού πιο ισχυρό από τον Πανθρακικό. Ο Άρης παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετικός, πάλεψε από το πρώτο λεπτό, μας εξέπληξε θετικά μετά το 19' που έγινε η αποβολή του Αγκάνθο όπου όλοι λέγαμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Είδαμε όμως έναν Άρη να τα δίνει όλα και να παίρνει μια νίκη που του δίνει το δικαίωμα να ελπίζει στο θαύμα. Για θαύμα θα πρόκειται αν τελικά ο Άρης κάτω από αυτές τις συνθήκες καταφέρει να επιβιώσει».


Για το αν έπαιξαν κάποιο ρόλο οι διοικητικές εξελίξεις της προηγούμενης εβδομάδας:

«Πάντα αυτές οι αλλαγές έχουν τα θετικά τους. Στοχεύουν στην αλλαγή της ψυχολογίας της ομάδας και πιστεύω ότι η ομάδα παρουσιάστηκε εντελώς διαφορετική. Συνήθως δεν αλλάζει η διοίκηση, αλλάζει ο προπονητής για να αλλάξει η ψυχολογία. Στο Άρης όμως φέτος άλλαξαν τόσοι πολλοί προπονητές που είναι ρεκόρ στην ιστορία του Άρη. Άλλαξε λοιπόν η διοίκηση και εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι συνετέλεσε θετικά στην ψυχολογία της ομάδας».


Για τη δύσκολη συνέχεια της ομάδας και ποιες πιστεύει πως θα είναι οι ομάδες που θα κινδυνέψουν στο τέλος:

«Δεν είναι μόνο ο Άρης και ο Πανθρακικός. Και η Βέροια είναι, ακόμη και η ΑΕΚ. Αναλόγως τα αποτελέσματα που θα έρθουν στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Περιμένουμε να δούμε τι εκπλήξεις θα μας επιφυλάξουν αυτές οι δύο αγωνιστικές. Για τον Άρη δεν τελείωσε τίποτα ακόμη, τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα. Το σημαντικότερο για μένα είναι ο Άρης να παρουσιαστεί με την ίδια ψυχολογία όπως και με τον Ατρόμητο στα επόμενα παιχνίδια. Νομίζω πως τα πράγματα έχουν καλυτερέψει στα αποδυτήρια και με την παρουσία του κόσμου πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Κόντρα σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, με πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, έναν προπονητή που ξέρει τον Άρη και θα πρέπει ο Άρης να παρουσιαστεί ιδιαίτερα δυνατός για να πάρει το παιχνίδι».


Για το αν πρέπει η νέα διοίκηση να συνεχίζει να υποστηρίζει το άρθρο 99 ή να επιχειρεί εξωδικαστικά να καταλήγει σε συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές που έχουν λαμβάνει χρήματα:

«Αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να λύσει η διοίκηση, νομίζω ότι με το άρθρο 99 να λυθούν θα χέρια του Άρη γενικότερα αφού θα μπορέσει να τακτοποιήσει τις όποιες οικονομικές εκκρεμότητες έχει».


Για το έτοιμα των φιλάθλων του Άρη για διαφάνεια και να βγουν στο «φως» όσα συνέβησαν τα προηγούμενα οκτώ χρόνια και αν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει από τη νέα διοίκηση ο έλεγχος:

«Όχι δε νομίζω να γίνει κάτι τέτοιο. Όλοι οι Αρειανοί περιμένουν αυτά τα αποτελέσματα και ο Λάμπρος Σκόρδας που ανέλαβε αυτή τη στιγμή γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι ο έλεγχος είναι στη διαδικασία της ολοκλήρωσης. Το γνωρίζει αυτό αλλιώς δε θα επιχειρούσε να αναλάβει καθώς θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα από τους Αρειανούς αν δεν ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Πιστεύω θα ολοκληρωθεί ο έλεγχος και θα αποκαλυφθούν τελικά οι ένοχοι».πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: