Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Αυτόν τον τερματοφύλακα να πάρει ο Ολυμπιακός!!

Ο Νίκος Αλέφαντος βρήκε το διάδοχο του Αντώνη Νικοπολίδη! Τι λέει για Ιμπαγάσα, Βλαχοδήμο; Σε ποιον προπονητή την έφεραν και τι ζημιά κινδυνεύει να πάθει ο ΠΑΟ; Σε έναν προπονητή του τη φέρανε… Περισσότερα δεν μπορώ να πω…

Πάμε παρακάτω τώρα. Αυτός ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, ο Λοντίγκιν, πρέπει να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό! Τον έχω δει επανειλημμένως, δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα φάει γκολ! Μυαλό, έξυπνος, ταχύτατος, αστραπή, καλές εξόδους, φοβερή σιγουριά.

Σε ό,τι αφορά το ματς του Ολυμπιακού, αναδείχτηκε άλλη μια φορά αυτό που φωνάζω: Πόσο πολύ πονάει ο Ολυμπιακός στη θέση του κουμανταδόρου και πόσο πολύ χρειάζεται οργανωτή χαφάρα. Το αναδεικνύει αυτό ο Ιμπαγάσα ο οποίος στα τελευταία του όταν είναι υγιής, ένα 20λεπτο βάζει τα δυνατά του και αλλάζει όλη την ομάδα! Δεν έχει άλλο Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός, τα άλλα χαφ που έχουν εκεί είναι μικροί μπροστά στον Ιμπαγάσα.

Ο Ολυμπιακός στο α΄ ημίχρονο δεν ήταν καλός. Το ίδιο σκηνικό βλέπαμε, δύσκολος στο κέντρο, με παίκτες όχι γρήγορους και χωρίς φαντασία, ανοικτές οι γραμμές του, έκανε φάσεις ο Πλατανιάς ο οποίος ήταν και αυτός ανοικτός, τον Μήτρογλου λόγου χάρη δεν τον φύλαγαν.

Έκανε 2 ωραίες αλλαγές ο Μίτσελ και μεταμορφώθηκε η ομάδα. Με Ιμπαγάσα στη θέση του Μασάντο και Φουστέρ στη θέση του Φετφατζίδη. Μαγικός ήταν ο Ιμπαγάσα! Λίγο έπαιξε και πήρε τον Ολυμπιακό στην πλάτη του. Μου άρεσε πολύ και το γκολ του Βλαχοδήμου. Η ενέργεια που έκανε, το πώς άλλαξε τη μπάλα μεταξύ των ποδιών του και πώς δούλεψε τον τερματοφύλακα, ήταν ενέργεια κλάσης. Ο Ολυμπιακός θέλει δύο χαφάρες, ο ένας να είναι κουμανταδόρος.

Ο Παναθηναϊκός κάθε φορά που αλλάζει προπονητή, παίζει καλύτερα, αλλά αυτά τα "θαύματα" δεν διαρκούν πολύ. Έκανε ευκαιρίες, ήταν πολύ καλός ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου ο Γιαννακόπουλος, όμως και ο Καρνέζης έκανε σημαντικές αποκρούσεις. Το θέμα είναι ότι για μια ακόμα φορά ο Παναθηναϊκός απέτυχε να κάνει νίκη στο γήπεδό του. Το θεωρώ μάλλον αδύνατο να μπει στα πλέι οφ. Παταγώδης η αποτυχία όλων εκεί.
Θα πάει τώρα στο Καραϊσκάκη ο Παναθηναϊκός όπου ο Ολυμπιακός θα τον νικήσει. Και όχι μόνο θα τον νικήσει, αλλά μην πάθει και καμιά ζημιά εκεί ο Παναθηναϊκός…

Ο Ολυμπιακός θα το χτυπήσει με μανία αυτό το ματς, θα πάει για μεγάλη νίκη. Και τους δύο κυνηγούς μπορεί να βάλει ο Μίτσελ, και τον Τζιμπούρ και τον Μήτρογλου. Πρέπει ο Ολυμπιακός να αυτοκτονήσει για να μην νικήσει αυτόν τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη.

Στον Αναστόπουλο δεν φέρθηκε σωστά ο Σπανός. Ο Αναστόπουλος είχε δώσει άριστα δείγματα στον ΟΦΗ, άφησε τον ΟΦΗ για να πάει στον Ατρόμητο. Το χέρι μου στη φωτιά βάζω ότι ο Αναστόπουλος είναι έντιμος. Κουσούρια όλοι έχουμε, αλλά σε αυτό το θέμα δεν μπορεί ποτέ κανείς να πει κουβέντα για τον Αναστόπουλο, τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο ως προπονητής και παίκτης ποτέ κανείς δεν είπε τίποτα για την εντιμότητά του. Τι να λέμε, η καψούρα του είναι να πάει προπονητής στον Ολυμπιακό, και όμως έχει κάνει τόσες ζημιές στον Ολυμπιακό, και με τον ΠΑΣ Γιάννενα, και με τον ΟΦΗ και με τον Ατρόμητο. Φέτος αυτός έκοψε το αήττητο από τον Ολυμπιακό, αυτός με το διπλό στο Καραϊσκάκη έκοψε την ιστορική διάκριση για τον Ολυμπιακό.

Για την εντιμότητα του Αναστόπουλου δεν μπορεί κανείς να πει κουβέντα. Από τα γεννοφάσκια του έτσι ήταν. Γίνεται λοιπόν το ματς με τον Άρη και είναι όλη η ομάδα χάλια. Ο Αναστόπουλος φταίει; Και γιατί δεν τον διώχνεις νωρίτερα; Ή γιατί δεν περιμένεις; Δηλαδή ο επόμενος προπονητής θα σε βγάλει …δεύτερο; Τι συμπεριφορά είναι αυτή να λες ως πρόεδρος στον μάνατζερ της ομάδας πήγαινε πες του να λύσουμε τη συνεργασία μας. Μετά από αυτό το ματς που ήταν όλη η ομάδα τραγική; Γιατί, για να πετάξεις την ευθύνη στον προπονητή;

Δεν είναι συμπεριφορά αυτή σε έναν άνθρωπο όπως ο Αναστόπουλος που έχει ιστορία στο ποδόσφαιρο, ήταν ο μεγαλύτερος σέντερ φορ της μεγαλύτερης ομάδας στην Ελλάδα, και βασικός επιθετικός για χρόνια της Εθνικής Ελλάδας. Στο κάτω - κάτω τι απαίτηση είχες ρε Ατρόμητε, να πάρεις το …πρωτάθλημα; Τέταρτο σε έχει, στα πλέι οφ σε έβαλε άνετα. Το θέμα είναι όμως η χρονική στιγμή που έγινε αυτή η κίνηση. Ότι δηλαδή το παιχνίδι το έχασε ο Αναστόπουλος; Απαράδεκτο. Άδικο. Τον σημαδεύεις έτσι. Το βλέπω μάλιστα πονηρό όλο αυτό.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: