Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Μπεκιάρης: «Φέτος θέλαμε να επεκτείνουμε το εγχείρημα»

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ με αφορμή τη συμπλήρωση της 87ης επετείου των γενεθλίων του ΠΑΟΚ, που είναι επισήμως στις 12 Απριλίου, πήρε την πρωτοβουλία όπως και πέρσι, να συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που θα διαμοιραστούν σε πέντε Μητροπόλεις. Ο σύμβουλος του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Άκης Μπεκιάρης, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την εκδήλωση που ετοιμάζει ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ.


Αναλυτικά όσα δήλωσε:


«Η 12η Απριλίου είναι η καταστατική γενέθλια ημέρα του ΠΑΟΚ και εν όψει αυτού του γεγονότος αποφασίσαμε να μην γίνουν άλλες εορταστικές εκδηλώσεις παρά μόνο, η εκδήλωση συγκέντρωσης τροφίμων υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν διατηρούν οι όμονες με τη Θεσσαλονίκη-Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Πέρσι το εγχείρημα αυτό στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία συγκεντρώνοντας 20 τόνους τροφίμων οι οποίες διαμοιράστηκαν στη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, Νεάπολης-Σταυρούπολης.
Φέτος είπαμε να το επεκτείνουμε το εγχείρημα και σε συνεργασία με την ΚΑΕ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να συγκεντρώσουμε τρόφιμα υπέρ πέντε Μητροπόλεων τις δύο περσινές συν της Καλαμαριάς-Νέας Κρήνης και Κασσανδρείας, Λαγκαδά.

Καλούμε τον κάθε ΠΑΟΚτσή την Κυριακή 21 Απριλίου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα από τις 09:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα, έξω από τη θύρα 1 της Τούμπας να συνδράμει ο καθένας στα πλαίσια των δυνατοτήτων του αυτήν την προσπάθεια.

Την Παρασκευή 12 Απριλίου ανήμερα της γενέθλιας μέρας του ΠΑΟΚ θα γίνει μια συνέντευξη Τύπου με παρουσία εκπροσώπων του ΠΑΟΚ και των Μητροπόλεων και θα δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, στα ανακαινισμένα γραφεία του ερασιτέχνη κάτω από τη θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: