Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Φιλοξενία και… αστοχία!

α στραβοπατήματα στο ΟΑΚΑ και η επιθετική δυστοκία κρατούν τον Παναθηναϊκό μακριά από το στόχο των play offs. Δείτε τα εντυπωσιακά στοιχεία. Όλα για όλα με Ολυμπιακό. Γκρίνια από Σισοκό-Κουίνσι.


Φιλοξενία και… αστοχία
Ο στόχος της Ευρώπης απομακρύνθηκε για τον Παναθηναϊκό μετά το 0-0 με τον Πανιώνιο. Οι «πράσινοι» πέταξαν για μία ακόμη φορά φέτος βαθμούς στην ιδιαίτερα… φιλόξενη έδρα τους, όπου μετρούν μόλις τέσσερις νίκες σε 14 παιχνίδια. Έχουν επίσης επτά ισοπαλίες και τρεις ήττες μέσα στο «σπίτι» τους, όπου έχουν απολέσει συνολικά 23 βαθμούς, όσους και μακριά από αυτό!

Στο χθεσινό ματς ο Παναθηναϊκός μπορεί να τα βάζει και με την ατυχία του. Είχε 36 τελικές προσπάθειες, υπερτριπλάσιες από το μέσο όρο του στη φετινή Σούπερ Λίγκα (11,1 κατά μέσο όρο). Αξίζει να σημειωθεί πως οι χθεσινές τελικές του Παναθηναϊκού ήταν διπλάσιες από το φετινό ρεκόρ του, που ήταν οι 18 στους αγώνες με Ολυμπιακό και Πλατανιά στο ΟΑΚΑ!

Το μυαλό στο ντέρμπι

Με την ελπίδα ο ΠΑΣ να χάσει βαθμούς στο σημερινό ματς απέναντι στην ΑΕΚ, στον Παναθηναϊκό στρέφουν από σήμερα την προσοχή τους στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη». Παρά τον πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας, οι «πράσινοι» είναι υποχρεωμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό ελπίζοντας παράλληλα σε γκέλες των Ηπειρωτών και της Skoda Ξάνθης στις δύο τελευταίες αγωνιστικές (ο ΠΑΣ παίζει με Κέρκυρα εντός και ΠΑΟΚ εκτός, ενώ η Skoda Ξάνθη με Πανιώνιο εκτός και Άρη εντός).

Διαθέσιμοι θα είναι οι Μπουμσόνγκ και Σο, που εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν. Ο Αντρέ Πίντο συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, αλλά αναμένεται να επιλεγεί να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής όχι στο Φάληρο, αλλά στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τη Βέροια στο ΟΑΚΑ.

* Ο Γιάννης Αναστασίου παραμένει ακλόνητο φαβορί για τη θέση του προπονητή. Με τον Νίκο Νταμπίζα υπάρχει προφορική συμφωνία, αλλά μετά και τα χθεσινά υβριστικά συνθήματα σε βάρος του από μερίδα του κόσμου ίσως αναζητηθεί άλλη λύση για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

* Κουίνσι και Σισοκό φάνηκαν δυσαρεστημένοι κατά την αντικατάστασή τους.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: