Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Μέγας είσαι Ιμπαγάσα…!!

Ο Ηρακλής Αντύπας έχοντας δει άλλη μια παράσταση του Άριελ Ιμπαγάσα στα Χανιά, μέσα από το blog του στο gazzetta υποκλίνεται στο... μεγαλείο του «Κάνιο» του Ολυμπιακού!
Τον χρόνο ουδείς τον νίκησε και όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έχει φάει τα γήπεδα με το κουτάλι, έχει προσφέρεις αμέτρητες όμορφες παραστάσεις, αλλά πλέον έχει μπει στην τελική ευθεία της αποχώρησης. Δεν αργεί η στιγμή που θα κρεμάσει τα παπούτσιά του, αλλά ακόμα και τώρα που άλλος θα μπορούσε να τα είχε παρατήσει, αυτός συνεχίζει να μας προσφέρει στιγμές μαγείας.
Υποκλινόμαστε στον τεράστιο αυτόν ποδοσφαιριστή που, ήρθε στο λιμάνι και μπήκε δικαιωματικά στις καρδιές των φίλων της ομάδας. Ο «Κάνιο» μπήκε στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και άλλαξε την εικόνα του. Ένα ματς άγευστο και άχρωμο, από πλευράς Ολυμπιακού, το ομόρφυνε.

Δεν χρειάστηκε να κάνει μαγικά. Έδωσε πνοή στη μεσαία γραμμή, πήρε την μπάλα στα πόδια του και άρχισε να φτιάχνει παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» έφταναν συχνά πυκνά στην εστία των κρητικών και τα γκολ ήταν θέμα χρόνου.
Ασίστ στον Φουστέρ για το 0-2, ασίστ στον Μήτρογλου για το 0-3. Και βγάζουμε το καπέλο στον επιθετικό του Ολυμπιακού, για την σκέψη που είχε στον πανηγυρισμό του 0-3.
Γονάτισε και ζήτησε από τον αργεντινό να βάλει πάνω του το παπούτσι για να του γυαλίσει…
Ο Ολυμπιακός τελείωσε αήττητος τα εκτός έδρας ματς του φετινού πρωταθλήματος και προετοιμάζεται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μετά από αυτό – και μετά και από την ολοκλήρωση του Κυπέλλου – το πρωταρχικό μέλημα της διοίκησης είναι ένα. Να βρει τον αντί – Ιμπαγάσα.
Δυστυχώς, ο Μασάδο δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό τον ρόλο, αν και ο υπογράφων τον πίστευε πάρα πολύ. Να βρει έναν παίκτη, που να μπορεί να μοιράζει το παιχνίδι, να ανοίγει τις κλειστές άμυνες και να προσφέρει πάσες… πάρε βάλε στους συμπαίκτες του. Κατά τη γνώμη μου, αυτός πρέπει να είναι ο νούμερο 1 μεταγραφικός στόχος στη νέα σεζόν και όλα τα άλλα βρίσκονται…
Υ.Γ. Ο Κάκος δεν θα μπορούσε να μην κάνει αισθητή την παρουσία του σε κάποιο παιχνίδι. Στην φάση του πρώτου ημιχρόνου, που ο Πλατανιάς ζητά πέναλτι, έστω και αν καθυστέρησε πήρε σωστή απόφαση, γιατί υπάρχει τράβηγμα στον Μανωλά. Στο δεύτερο πέναλτι, που ζήτησαν οι γηπεδούχοι, ένα περίπου λεπτό πριν το 0-2, δεν είδε καλά. Υπάρχει ανατροπή, καθώς ο Μανωλάς τρώει την ντρίμπλα και βρήκε το πόδι του αντιπάλου του. Ήταν πέναλτι, αλλά μην ακούμε τώρα, ότι ο Κάκος ήθελε να ευνοήσει τον Ολυμπιακό…
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: