Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Πώς έκανε το κόλπο ο ..."Eλληνας Μουρίνιο";

Πρώτος μάγκας ο προπονητής της ιστορίας μας. Oύτε ο Μουρίνιο δεν έχει δημιουργήσει τέτοιο τζέρτζελο. Και, αναλογικά, κέρδισε περισσότερα από το διάσημο συνάδελφό του...
Το ...σήριαλ "Τσιώλης" μας "ταλαιπώρησε" αρκετά τους τελευταίους μήνες, ωστόσο η χθεσινή (λιτή) ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα δύο χρόνια, έβαλε τέλος στα σενάρια που τον ήθελαν να πηγαίνει πότε στον Παναθηναϊκό, πότε στην ΑΕΚ, πότε στον ΠΑΟΚ και πότε στο εξωτερικό.
Ο έμπειρος κόουτς χειρίστηκε άψογα τη συγκεκριμένη υπόθεση και κατάφερε να "πουλήσει" πολύ έξυπνα και πειστικά τον εαυτό του, ώστε να πάρει τελικά και το συμβόλαιο που ήθελε.
Όπως γράφει η στήλη του σκύλου στο Twitter, όταν όλοι παραμιλούσαν με τον Αστέρα, αυτός μιλούσε ή διέρρεε για προτάσεις από ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ και Κιέβο! Δικαιολογημένα λοιπόν τον βάφτισαν κάποιοι ως ..."Eλληνα Μουρίνιο"!
Οι κινήσεις του, πάντως, πέτυχαν το σκοπό τους, καθώς έβαλαν στην "μπρίζα" τους ιδιοκτήτες των Αρκάδων, οι οποίοι αντί για το καλοκαίρι, έσπευσαν από το Μάρτη να του προσφέρουν κλειστό 2ετες συμβόλαιο!
Φοβήθηκαν βλέπετε στην Τρίπολη μη χάσουν τον Τσιώλη, αίσθημα που τους ...καλλιέργησε και ο ίδιος. Και γι΄ αυτό, άλλωστε, τον "χρύσωσαν"! Ο Τσιώλης υπέγραψε συμβόλαιο που θα του αποφέρει 250.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν και μπόνους επίτευξης στόχων.
Κι όλα αυτά, τη στιγμή που η ομάδα του είχε αρχίσει να ξεφουσκώνει, με τις δύο συνεχόμενες ήττες από Πανιώνιο και Ξάνθη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: