Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ντέρμπι χωρίς πολιτικούς!!

Κανείς πολιτικός δεν πρόκειται να παραβρεθεί στις εξέδρες των επισήμων του Ολίμπικο για την αποψινή αναμέτρηση της Ρόμα με τη Λάτσιο, αφού οι ομάδες δεν μοίρασαν ούτε μία πρόσκληση.

Ντέρμπι χωρίς πολιτικούς
Το βράδυ της Δευτέρας όλη η ποδοσφαιρική Ιταλία θα έχει στραμμένα τα μάτια της στο Ολίμπικο, όπου η Ρόμα αντιμετωπίζει τη Λάτσιο, σε ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω της αντιπαλότητας των δύο ομάδων, αλλά και λόγω της βαθμολογικής τους κόντρας. Στο ματς αυτό θα… λάμψουν δια της απουσίας τους οι πολιτικοί, αφού για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, καμία από τις δύο ομάδες δεν τους παραχώρησε προσκλήσεις.

Το κλίμα στην Ιταλία είναι ιδιαίτερα βαρύ για τους πολιτικούς και αυτό έχει οδηγήσει την Λίγκα στην απόφαση να μειωθούν ή και να εξαλειφθούν εντελώς οι προσκλήσεις, τις οποίες είχαν συνηθίσει να παίρνουν οι βουλευτές, οι γερουσιαστές, αλλά και οι τοπικοί άρχοντες, προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις μεγάλες αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ιταλικής Λίγκας, στο Ολίμπικο θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας, Τζοβάνι Μαλαγκό, καθώς και οι Ομοσπονδιακοί τεχνικοί της Ιταλίας, Τσέζαρε Πραντέλι και της Γερμανίας, Γιοακίμ Λεβ.

Όποιος πολιτικός, λοιπόν, επιθυμεί να παρακολουθήσει «ζωντανά» το ντέρμπι της Ρώμης, θα πρέπει να προμηθευτεί το εισιτήριό του κανονικά όπως κάνει κάθε φίλαθλος. Κάτι που θα πρέπει να αρχίζουν να συνηθίζουν οι… καλομαθημένοι πολιτικοί της Ιταλίας. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: