Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Ολοταχώς για sold out για τον Γκάλη!

Όσοι πιστοί… προλάβετε! Τα εισιτήρια της μεγάλης τιμητικής εκδήλωσης για τον Νίκο Γκάλη θα γίνουν πολύ σύντομα, ίσως και σήμερα, είδος προς εξαφάνιση!

Οι ουρές του Σαββάτου αναμένεται να έχουν συνέχεια και σήμερα, καθώς θα συνεχιστεί η διάθεση των εισιτηρίων για τη μαγική βραδιά της 7ης Μαίου, στο Αλεξάνδρειο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές μόνο την πρώτη ημέρα διάθεσης «έφυγαν» περίπου 2500 εισιτήρια σε τυχερούς φίλους του Άρη και του μπάσκετ, ενώ θα πρέπει να υπολογιστούν και τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί στους κατόχους των διαρκείας. Αλλά και αυτά που έχουν δοθεί σε συνδέσμους φίλων του Άρη, οπότε με πρόχειρους υπολογισμούς τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί έχουν ξεπεράσει τις 3500! Άρα όσοι θέλουν να είναι παρόντες στη μαγική βραδιά για τον Νίκο Γκάλη θα πρέπει να σπεύσουν και να μην καθυστερήσουν περαιτέρω την αγορά ενός εισιτηρίου.

Οι ιθύνοντες της ΚΑΕ έλεγαν χθες πως απ?την μεγάλη ζήτηση το ηλεκτρονικό «σύστημα» μπλόκαρε και γι? αυτό αναβλήθηκε η χθεσινή διάθεση εισιτηρίων, αν και ήταν Κυριακή. Όλα αυτά ενώ θα συνεχιστούν από σήμερα οι ανακοινώσεις της ΚΑΕ για τους μεγάλους παίκτες που θα έρθουν για να πλαισιώσουν τον Γκάλη στη δική του βραδιά. Οι εκπλήξεις δεν έχουν σταματήσει και εκείνο που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρο είναι πως όσοι είναι μέσα στο Παλέ εκείνη τη βραδιά θα είναι πολύ τυχεροί καθώς θα ζήσουν με έναν μοναδικό τρόπο τα χρυσά χρόνια του Νίκου Γκάλη και γιατί όχι του ίδιου του ευρωπαικού μπάσκετ.
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: