Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Σάμαρης: «Θα δούμε το καλοκαίρι»

Την καλύτερη λύση για όλους θα καθίσουν να βρουν το καλοκαίρι ο Ανδρέας Σάμαρης και ο Πανιώνιος, όπως δήλωσε ο 24χρονος χαφ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Σάμαρης: «Θα δούμε το καλοκαίρι»
Το καλοκαίρι μετέθεσε τις εξελίξεις για το μέλλον του ο Ανδρέας Σάμαρης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 24χρονος χαφ του Πανιωνίου δεν θέλησε να πει κάτι για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει κλείσει στον Ολυμπιακό και τόνισε πως εκείνος και η ομάδα του θα ψάξουν την καλύτερη λύση.

«Γράφονται πολλά πράγματα για αρκετούς ποδοσφαιριστές σε ολόκληρο τον κόσμο», το σχόλιό του.

Στη συνέχεια, ο Σάμαρης τόνισε πως οι Νεοσμυρνιώτες θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για είσοδο στα πλέι οφ και να κερδίσουν ένα «εισιτήριο» για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανδρέας Σάμαρης στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» με τους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό

Για το αν στον Πανιώνιο σκέφτονται τη συμμετοχή στα πλέι οφ, από τη στιγμή που υπάρχουν μαθηματικές πιθανότητες:

«Γιατί να κοιτάμε τον στόχο της παραμονής και όχι τα πλέι οφ που είναι τέσσερις βαθμοί; Έχουμε κίνητρο ως ομάδας και κατά 99% έχουμε εξασφαλίσει την παραμονή μας. Μπορούμε να κοιτάξουμε τη συμμετοχή στα πλέι οφ».

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:

«Πιεστήκαμε όσον αφορά την κατοχή της μπάλας. Τόσες πολλές τελικές προέρχονται από κάποια μακρινά σουτ, κάποιες κεφαλιές και σουτ χωρίς να μας απειλήσουν ιδιαίτερα. Οι αριθμοί δεν λένε πάντα την αλήθεια, όμως ο Πανιώνιος είχε την ουσία. Είχαμε σε πολύ καλή μέρα τον τερματοφύλακά μας και πήραμε αυτόν τον βαθμό. Δεν νομίζω ότι έφταιγε η κούραση και δεν μπορέσαμε να γίνουμε πιο απειλητικοί. Χάσαμε 2-3 φορές την μπάλα στην αρχή του ημιχρόνου και μετά προσπαθούσαμε να βγούμε μπροστά με γρήγορες πάσες. Νομίζω ότι και οι δύο τερματοφύλακες ήταν σε καλή μέρα.

Ο δικός μας, ο Νίκος Γιαννακόπουλος, έκανε 2-3 καλές επεμβάσεις και στο β’ ημίχρονο είχε περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι πως σε έναν αγώνα δεν ακούμπησε μπάλα ο Καρνέζης και στο 90’ ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε η ομάδα του. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι είχε κάνει το καλύτερό του παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, όμως δεν είναι η ίδια ομάδα και έχει αλλάξει κάτι στην ανάπτυξή του και είναι πιο αργός σε σχέση με τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Στον πρώτο γύρο ήταν πιο γρήγορος και για αυτό πήραν τη νίκη
».

Για τη θέση που αγωνίζεται:

«Σαν ανασταλτικός παίζω καλύτερα στο “6” προς “8” μού ταιριάζουν περισσότερο αυτές οι θέσεις. Καλύτερα από μένα ξέρει ο προπονητής, ο οποίος θέλει συγκεκριμένα πράγματα από μένα».

Για τα μελλοντικά του σχέδια:

«Η αλήθεια είναι πως όταν παίζεις για την παραμονή στην κατηγορία αποκτάς εμπειρίες και σκέφτεσαι κάποια πράγματα διαφορετικά. Εκείνο που με ενδιαφέρει εμένα είναι να βοηθάω την ομάδα και να πετυχαίνω τους στόχους μου. Προσωπικά, ο δεύτερος γύρος ήταν καλύτερος για εμένα. Είμαι έτοιμος και σε συνεννόηση με τον Πανιώνιο θα ψάξουμε να βρούμε την καλύτερη λύση. Όσον αφορά τα οικονομικά. Αν πρέπει να μείνω στον Πανιώνιο ή να με πουλήσει ο σύλλογος».

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού:

«Γράφονται πολλά πράγματα για αρκετούς ποδοσφαιριστές σε ολόκληρο τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: