Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

«Λίγοι έχουν το προνόμιο να παίζουν σε ένα ντέρμπι»

Αισιόδοξος πως η Ρόμα θα καταφέρει να επικρατήσει στο ντέρμπι με τη Λάτσιο, εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους ο προπονητής των «τζαλορόσι», Αουρέλιο Αντρεατσόλι.

«Λίγοι έχουν το προνόμιο να παίζουν σε ένα ντέρμπι»
Είναι ο αγώνας που περιμένει ολόκληρη η Ρώμη. Είναι το μεγάλο ντέρμπι της ιταλικής πρωτεύουσας. Η Ρόμα αντιμετωπίζει τη Λάτσιο, σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει ποια από τις δύο θα συνεχίσει να έχει… ευρωπαϊκά όνειρά.

Ο προπονητής της Ρόμα, Αουρέλιο Αντρεατσόλι, μιλώντας πριν τον μεγάλο αγώνα, έδειξε αισιόδοξος πως οι παίκτες του μπορούν να πάρουν τη νίκη. «Όλη την εβδομάδα προετοίμασα με μεγάλη προσοχή το παιχνίδι αυτό και είδα πως οι παίκτες μου είναι έτοιμοι για μια μεγάλη εμφάνιση και μια νίκη που θα έχει διπλή αξία. Ξέρουμε πως οι τρεις βαθμοί είναι πολύτιμοι, αλλά γνωρίζουμε πως με μια νίκη μας, θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας και θα πάρουμε ψυχολογικό προβάδισμα. Οι δύο ομάδες δεν έχουν μεγάλες διαφορές, αλλά εκτιμώ πως η Ρόμα μπορεί να πάρει το παιχνίδι», είπε αρχικά ο προπονητής των «τζαλορόσι».

Ένας αγώνας σαν αυτόν, απαιτεί ιδιαίτερη προετοιμασία. Αυτό το γνωρίζει καλά ο Αντρεατσόλι. «Είναι ένας αγώνας που ξεπερνάει τα αθλητικά όρια. Ξέρουμε τη σημασία του παιχνιδιού αυτού. Για αυτό προετοιμαστήκαμε κατάλληλα, ώστε να αντιμετωπίζουμε τη μεγάλη αντίπαλό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το οποίο δεν χρειάστηκε να κάνω, ήταν να προετοιμάσω ψυχολογικά τους παίκτες μου. Ξέρουν τη σημασία του αγώνα, ξέρουν πως δεν έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές το προνόμιο να παίζουν σε τέτοια παιχνίδια και μου έδειξαν πως, όταν ξεκινήσει το ματς, θα είναι έτοιμοι για όλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: