Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για το σπουδαίο διπλό στο Περιστέρι και τα δάκρυα ορισμένων παικτών που έδειξαν ότι πονάνε την φανέλα.
Θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά (και για πάρα πολλούς) αυτή την στιγμή. Το γράφω αυτή την ώρα το κείμενο για να ηρεμήσω και να μην γράψω κάτι που θα μετανιώσω για όσους... περίμεναν το κείμενό μου στις 21:30 ειδικά μετά την αποβολή του Αγκάνθο.
Ο ΑΡΗΣ πήρε ένα σπουδαίο, παλικαρίσιο και με… κοχόνες διπλό στο Περιστέρι. Παρά την προσπάθεια του Στυλιάρα να τον εξαφανίσει από το ελληνικό ποδόσφαιρο στο 17 με αποβολή του Αγκάνθο σε φάση που αν μη τι άλλο έπρεπε να πάρει κίτρινη για την αγκωνιά ο Φυντανίδης, ο ΑΡΗΣ νίκησε με δέκα παίκτες και έκανε ένα τεράστιο βήμα σωτηρίας.
Θεωρώ ότι με δυο νίκες ακόμα η ομάδα θα σωθεί, καθώς όσο κι αν προσπαθήσει το σάπιο ποδοσφαιρικό κατεστημένο πρέπει να… στήσει καμία δεκαπενταριά παιχνίδια ταυτόχρονα. Η αλήθεια είναι ότι ούτε οι παραγκίτες μπορούν να το καταφέρουν αυτό γιατί πολύ απλά όλοι όσοι έχουν μέχρι και 35 βαθμούς πλέον έχουν μπλέξει με την… απρόσμενη νίκη του ΑΡΗ.
Για να είναι σίγουροι ο Στυλιάρας αποφάσισε να διαλύσει τον σύλλογο με την κόκκινη που έβγαλε, αλλά το κλάμα των παικτών του ΑΡΗ σε εκείνο το σημείο και η απίστευτη αδικία τους βγήκε σε πάθος, δύναμη και στο τέλος νίκη από τον Θεό.
Καταρχήν ο Σούλης Παπαδόπουλος τόλμησε με συγκεκριμένες αλλαγές και δικαιώθηκε 100%. Κυρίως όμως με την κίνηση να βάλει το Νταμαρλή στα στόπερ και τον Παπαζαχαρία δεξί μπακ. Όλα τα παιδιά ήταν συγκινητικά και με τέτοιες εμφανίσεις δεν θα είχε φτάσει σε αυτό το σημείο η ομάδα.
Απλά τις προηγούμενες φορές που οι Στυλιάρες,οι Μάνταλοι και οι Σπάθες με αποβολές από το πρώτο ημίχρονο δημιουργούσαν προυποθέσεις ήττας… λύγιζαν. Αυτή την φορά τα δάκρυα τους γιγάντωσαν.
Δεν μπορώ να μην αναφερθώ σε παιδιά όπως ο Παπαζαχαρίας, ο Οικονομόπουλος, ο Αγγελούδης, ο Καζναφέρης. Τα δάκρυά τους. Απόγνωσης και έντονης αδικίας στην αποβολή που έγιναν δάκρυα χαράς και ξέσπασμα στο γκολ και στο τέλος. Ειδικά για τον Παπαζαχαρία που έχει ακούσει μύρια όσα, αλλά απέδειξε στο Περιστέρι ότι είναι Τάταρος!!! Και φυσικά στον Πουλίδο. Ο Ισπανός αν και ξένος και νιώθει και φέρεται λες και είναι γεννημένος στο Βικελίδης. Μακάρι όλοι οι ξένοι να λειτουργούσαν όπως αυτός σε πολλά μέσα στα αποδυτήρια.
Ο ΑΡΗΣ πήρε μία σπουδαία νίκη μέσα στο Περιστέρι, αλλά χρειάζεται δυο ακόμα για να μπει τέλος στον φετινό εφιάλτη.
ΥΓ1 Πολύ καλή η κίνηση της ΠΑΕ να ορίσει γενική είσοδο 5 ευρώ στο παιχνίδι με τον Αστέρα. Όσο για τις προσκλήσεις; Μακάρι να γίνει κανόνας…
ΥΓ2 Με πόσες απουσίες είπαμε πήγε ο ΟΦΗ στην Κομοτηνή; Πόσο είπαμε θα είναι το όριο σωτηρίας;
ΥΓ3 Καραμελίδη και κύριοι της ΚΕΔ στείλτε τώρα στο παιχνίδι με τον Αστέρα τον Τριτσώνη με ην Κουρομπίλια και τον Μπαλτά…
ΥΓ4 Δυο εβδομάδες υπομονή και μετά θα τα πούμε με όλους τους… οδηγούς. Αρχικά για σήμερα θα ήθελα να ευχηθώ στους… θαυμαστές του Νίκου Γκάλη… ξύδι!!!
ΥΓ5 Με πρόλαβε ο συνάδελφος στο fb της ΠΑΕ, αλλά δεν πειράζει. Συγχαρητήρια στους χειρότερους οπαδούς της Ελλάδας που τραβήχτηκαν και στο Περιστέρι!
ΥΓ6 Πολλοί αρειανοί μετά το ματς έβαλαν τα κλάματα. Ευτυχώς ήταν ξέσπασμα και δάκρυα χαράς και όχι αυτό που ήθελαν οι εχθροί ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!