Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Τόνωση ηθικού από Αλαφούζο!!

Στην Παιανία βρέθηκε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος είχε συνομιλία με τον Γιάννη Βονόρτα και στη συνέχεια δείπνησε με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες του Παναθηναϊκού.

Τόνωση ηθικού από Αλαφούζο
Το «τριφύλλι» βρίσκεται σε δυσχερή θέση και πλέον δεν κρατάει καν την τύχη του στα χέρια του σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ και τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Ακόμη κι έτσι, οι «πράσινοι» οφείλουν να τα δώσουν όλα στα τελευταία τρία παιχνίδια αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στον Πανιώνιο, ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.

Έτσι, σε μια κίνηση με καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, ο Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, όπου είχε συνομιλία με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Βονόρτα αλλά και με ορισμένους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού από τους οποίους ζήτησε να τα δώσουν όλα σε αυτά τα τελευταία τρία παιχνίδια.

Ο πρόεδρος του συλλόγου στη συνέχεια συνέφαγε με τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν το ματς με τον Πανιώνιο και ακολούθως ο κ. Βονόρτας ανακοίνωσε την αποστολή.

Εκτός έμειναν οι Μαυρίας, Ταμπάκης, Λαγός, Κοτσόλης, Φουρλάνος, Κάιπερ, Φορναρόλι, Κουσίδης, Δώνης, Μαρινάκης και οι τιμωρημένοι Χαμπίμπ Σο και Μπουμσόνγκ.

Οι υπόλοιποι παίκτες του Παναθηναϊκού δούλεψαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2» και ταχύτητες. Στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα σε μικρό χώρο ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: