Κυριακή 7 Απριλίου 2013

Με τον καλό λόγο στο στόμα ο Μαντσίνι…!!

Ό,τι και να κάνουν οι ποδοσφαιριστές του, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κακή κουβέντα δεν πρόκειται να πει για αυτούς.

Με τον καλό λόγο στο στόμα ο Μαντσίνι…
Ο Ιταλός τεχνικός κλήθηκε να σχολιάσει τα απανωτά κρούσματα παραβίασης των κανονισμών οδήγησης από τον Τέβεζ και τον Νασρί και ρωτήθηκε αν η συμπεριφορά τους επηρεάζει τη δημόσια εικόνα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 48χρονος προπονητής απέφυγε τον δημοσιογραφικό σκόπελο, δικαιολογώντας σχεδόν με πατρική στοργή τα δύο ποδοσφαιρικά του τέκνα:

«Ο Κάρλος έκανε ένα λάθος και θα πληρώσει για αυτό. Συνήθως όμως είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ καλή συμπεριφορά. Αυτά που συνέβησαν με τους δύο παίκτες δεν επηρεάζουν την ομάδα. Πρόκειται για την προσωπική τους ζωή κι εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό».

Η στάση του Μαντσίνι κάθε άλλο παρά ξενίζει αφού και στο παρελθόν έχει δείξει τάσεις… παραχαϊδέματος των ποδοσφαιριστών του. Η δύστροπη συμπεριφορά του Τέβεζ δεν είναι κάτι καινούργιο, αφού οι δύο άντρες έχουν κοντραριστεί ουκ ολίγες φορές εξαιτίας του εκρηκτικού χαρακτήρα του Αργεντινού.

Ο Μαντσίνι είχε καταλήξει να τον βάλει στον πάγο, όταν ο παίκτης αρνήθηκε να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή ,και να δηλώσει πως ο 29χρονος επιθετικός δεν πρόκειται να ξαναπαίξει όσο βρίσκεται ο ίδιος στον πάγκο των «πολιτών». Ωστόσο δεν άργησε πολύ να διαψεύσει τον ίδιο του τον εαυτό και να τον ξαναχρησιμοποιήσει.

Τα ίδια περίπου είχαν συμβεί και με τον Μάριο Μπαλοτέλι, με τον οποίο έρχονταν συνεχώς σε σύγκρουση (μέχρι και στα χέρια είχαν πιαστεί σε μια προπόνηση), όμως ο Μαντσίνι δεν έπαψε στιγμή να λέει δημοσίως το πόσο πολύ τον πιστεύει και πόσο σημαντική μονάδα είναι για την Σίτι.

Ίσως αυτή τη φορά να μην ήθελε να δείξει αυστηρότητα καθώς επίκειται το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσεχή Δευτέρα και ο Τέβεζ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος με 6 γκολ στα 7 τελευταία ματς.
Πάντως, ακόμα και αν δεν θέλει να κρίνει κανείς τις προπονητικές ικανότητες του Μαντσίνι, σίγουρα δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι… μαέστρος σε θέματα πειθαρχίας. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: