Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Αγγέλου: «Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια»

Αγγέλου: «Θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια»
Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου για το μέλλον του Άρη, εκφράζοντας την σιγουριά του πως η ομάδα θα βελτιωθεί.

Παράλληλα εξήρε την προσπάθεια των ανθρώπων του Άρη, οι οποίοι έχουν να αντιμετωπίσουν δύσκολες συνθήκες ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Απόλλωνα και του Νίκου Βετούλα.

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα για τη νίκη και στον Νίκο για την δουλειά που κάνει. Επίσης ευχαριστώ την διοίκηση του Απόλλωνα για την τιμή. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Με οδηγό την απόδοση του β’ μέρους, την βοήθεια του Θεού αλλά και την συσπείρωση όλων στην δύσκολη εποχή που διανύουμε, στόχος είναι να περπατάει η ομάδα. Στη συνέχεια πιστεύω θα είμαστε καλύτερα. Η ομάδα σε αυτή την κούρσα κάνει δέκαθλο. Οι παράγοντες που ασχολούνται με τον Άρη έχουν και τις δουλειές τους και σε αυτή την δύσκολη εποχή προσπαθούν να βρουν ώρες από το 24ωρο τους για να κρατήσουν την ομάδα όρθια μέρα με την ημέρα και φάση με την φάση. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις συνθήκες και εγώ και οι παίκτες μου. Στόχος είναι να ήμαστε υγιείς και θα είμαστε εντάξει». Για τον Απόλλωνα και τον Νίκο Βετούλα, ανέφερε:

«Νομίζω ήταν μονόδρομος ο Απόλλωνας να πάρει αυτόν τον δρόμο. Έτσι μεγάλωσε έτσι έγινε μεγάλος, στην συνέχεια άλλαξε φιλοσοφία, πίστεψε σε άλλους δρόμους και επανήλθε στους παλιούς. Χαίρομαι για τον Νίκο, που ήταν σαν παίκτης πολύ καλός και εκφράζει το πατραϊκό μπάσκετ, χαίρομαι που και σαν χαρακτήρας αλλά και προπονητής κάνει βήματα πολύ σημαντικά. Επίσης το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται τέτοιο κοινό».

Ο Σπύρος Μούρτος πρόσθεσε:

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα Πάτρας για τη νίκη του. Εμείς είχαμε ένα άσχημο πρώτο ημίχρονο. Κοιτάζουμε τη συνέχεια και θα δουλέψουμε σκληρά για να φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: