Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

"Μυθική" η πρόταση σε Γκουαρντιόλα

Καθημερινά είναι, πλέον, τα δημοσιεύματα στον βρετανικό Τύπο που θέλουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να παίρνει την απόφαση να απομακρύνει τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο, σε περίπτωση ήττας στο Τορίνο.
Η Τσέλσι φιλοξενείται από τη Γιουβέντους και το όνομα του Πεπ Γκουαρντιόλα συνεχίζει να φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων.
Ο Αμπράμοβιτς δεν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα της Τσέλσι και ο Ντι Ματέο δεν νιώθει ασφαλής, μόλις 6 μήνες μετά την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Γκουαρντιόλα συνεχίζει να είναι άνεργος και το περιβάλλον του τονίζει πως από την επόμενη χρονιά θα κάθεται και πάλι σε κάποιον πάγκο, με τους Λονδρέζους να θέλουν να τον προσλάβουν στο «Stamford Bridge».
Από την πλευρά του, ο Αμπράμοβιτς έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν είναι δύσκολο για τον ίδιο να απομακρύνει όποιον προπονητή δεν τον ικανοποιεί και τα πάντα αναμένεται να κριθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.
Το .περίεργο βιβλίο
Σε όλα τα παραπάνω, έρχεται να προστεθεί το γεγονός της κυκλοφορίας της βιογραφίας του Ισπανού τεχνικού. Ο Γκιγιέμ Μπαλάγκ, δημοσιογράφος του «SkySports» που έχει αναλάβει τη συγγραφή, αναφέρεται εκτενώς στον Αμπράμοβιτς και εξηγεί λεπτομερώς πως κινείται ο Ρώσος μεγιστάνας στις επαφές που έχει με τα άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του Γκουαρντιόλα.
Σύμφωνα με τα όσα γράφονται στο βιβλίο, οι μισθοί που σκέφτεται να προτείνει η Τσέλσι είναι ..μυθικοί . Συγκεκριμένα, τον πρώτο χρόνο το ετήσιο εισόδημα του Ισπανού τεχνικού -εφόσον συμβούν όλα τα παραπάνω- θα είναι 10 εκατ. ευρώ, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει αύξηση που θα φτάνει αυτό το νούμερο στα 13 ή και στα 15 εκατομμύρια.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: