Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Θέλουν Άγγελο, περιμένει ο Πετράκης!!

Θέλουν Άγγελο, περιμένει ο Πετράκης
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου αποτελεί παρελθόν για τον Πλατανιά και πλέον, οι Χανιώτες ετοιμάζουν τις κινήσεις της επόμενης μέρας. Ο έμπειρος τεχνικός έφερε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα για πρώτη φορά στην ιστορία της, όμως μετά το καλό ξεκίνημα ήρθε και η κοιλιά στην απόδοση και κατ’ επέκταση και στα αποτελέσματα.

Πλέον, η αναζήτηση προπονητή περνά σε πρώτο πλάνο για την ομάδα της Κρήτης και στην διοίκηση έχουν ξεκινήσει ήδη να εξετάζουν τις επιλογές που έχουν στην διάθεσή τους. Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο έμπειρος τεχνικός είναι κάτι παραπάνω από ιδανικός για να κρατήσει την ομάδα την κατηγορία και γιατί όχι να διεκδικήσει και το κάτι παραπάνω.

Η περίπτωσή του όμως, είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς πρόσφατα αρνήθηκε και πρόταση από την ΑΕΚ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. Είναι δεδομένο πως θα υπάρξει προσέγγιση με την πλευρά του Μακεδόνα τεχνικού, όμως οι πιθανότητες, δεν είναι με τον Πλατανιά.

Από εκεί και πέρα, ένα όνομα που υπάρχει στη λίστα είναι αυτό του Γιάννη Πετράκη. Πρόκειται για έναν έμπειρο Κρητικό προπονητή, ο οποίος όμως δεν έχει πολλές παραστάσεις από το επίπεδο της Σούπερ Λίγκας. Έχει υπάρξει τεχνικός σε αρκετές ομάδες χαμηλότερων κατηγοριών, ενώ πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση της Επισκοπής λέγοντας στην διοίκηση της ομάδας πως «περιμένω κάτι καλύτερο, σύντομα».

Αν κάτι τέτοιο ισχύει, δεν αποκλείεται σε περίπτωση που υπάρξει «ναυάγιο» με τον Αναστασιάδη, ο Πετράκης να είναι ο νέος τεχνικός του Πλατανιά.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: