Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Χαλαρός ο Αλέσιο!!

Χαλαρός ο Αλέσιο
Την εκτίμησή του πως το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Τσέλσι θα είναι απόλυτα ισορροπημένο, εξέφρασε ο Άντζελο Αλέσιο, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου της παραμονής του αγώνα. Ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των πρωταθλητών Ιταλίας δεν έδειξε να αγχώνεται ιδιαίτερα για το κρίσιμο ματς, αφού, όπως είπε, η ομάδα του στη χειρότερη περίπτωση θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ την ευρωπαϊκή της περιπέτεια. Πάντως τόνισε πως επιθυμία όλων είναι να προκριθούν στη φάση των «16».

Είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου. Πολλοί το χαρακτήρισαν «πρόωρο τελικό». Όπως και να έχει, η αναμέτρηση της Γιουβέντους με την Τσέλσι για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα σημαντικό ματς, που θα κρίνει εν πολλοίς το ποιος θα ακολουθήσει τη Σαχτάρ, που φαίνεται να απέχει ένα βήμα από την πρόκριση, στην επόμενη φάση.

Ο αντικαταστάτης του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της Γιουβέντους, Άντζελο Αλέσιο, μιλώντας για τον αγώνα, φάνηκε ιδιαίτερα ψύχραιμος. «Η παραμονή του αγώνα είναι γεμάτη αισιοδοξία και χαρά για τους παίκτες και τους προπονητές της Γιουβέντους. Ξέρουμε πως είναι ένα ματς που θα κρίνει τα πάντα. Περιμένω να είναι ισορροπημένο. Η Τσέλσι δεν πρόκειται να μας περιμένει και θα παίξει επιθετικά. Εμείς από την πλευρά μας δεν φοβόμαστε κανέναν και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη. Θέλουμε να προκριθούμε, όπως και οι αντίπαλοί μας ασφαλώς. Μας περιμένει μεγάλη μάχη», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αλέσιο.

Όποιος χάσει το βράδυ, χάνεται. Αυτό δεν σας αγχώνει; «Αν αξίζουμε να περάσουμε, θα περάσουμε. Αν οι αντίπαλοί μας αποδειχτούν καλύτεροι, θα τους συγχαρούμε και θα συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Μην ξεχνάτε αυτά που πέρασε η ομάδα τα προηγούμενα χρόνια. Το να είμαστε εδώ, είναι ήδη σπουδαίο επίτευγμα», απάντησε ο αντικαταστάτης του Κόντε.

Κλείνοντας ο Αλέσιο ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου της «Γιούβε». «Πρέπει να δημιουργήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα. Με τη βοήθειά τους θα καταφέρουμε να κάμψουμε την αντίσταση των Άγγλων. Τους περιμένουμε για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέσιο.




πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: