Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

«Να μην μείνουμε στον ΠΑΟΚ»

«Να μην μείνουμε στον ΠΑΟΚ»
Στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ τα χαμόγελά είχαν επιστρέψει στα πρόσωπα των παικτών. Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα –εμφανώς ικανοποιημένος κι αυτός- μίλησε στους ποδοσφαιριστές με ξεκάθαρη πρόθεση να τους τονώσει το ηθικό αλλά να τους επισημάνει ότι δεν πρέπει σταθούν στο παιχνίδι της Κυριακής.

Ο νέος τεχνικός του τριφυλλιού τους ζήτησε να ξεχάσουν την αναμέτρηση κόντρα στον «Δικεφάλο του Βορρά» και να συγκεντρωθούν στη δουλειά καθώς στόχος είναι να βελτιωθεί κι άλλο η ομάδα.

«Κάναμε ένα καλό ξεκίνημα, πήραμε μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει ενόψει της συνέχειας, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτή», ήταν κάποια από τα λόγια του Ρότσα ο οποίος συνέχισε:

«Αντίθετα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να τα πάμε ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Εγώ πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε καλύτεροι», είπε ο νέος τεχνικός του ΠΑΟ.

(*) Παρατηρήσεις έκανε ο Κώστας Ελευθεράκης στη σημερινή προπόνηση για την χρήση των social media ζητώντας τους να προσέχουν τι γράφουν. Αφορμή αποτέλεσαν σχόλια νεαρών παικτών για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: