Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Βετούλας: «Δεν κάνουμε ούτε κηδείες ούτε γάμους»

Βετούλας: «Δεν κάνουμε ούτε κηδείες ούτε γάμους»
Τρεις σερί νίκες έχει πετύχει ο Απόλλων Πατρών, μετά και την επικράτηση κόντρα στον Άρη, ωστόσο ο προπονητής των Αχαιών, Νίκος Βετούλας ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του δεν πετάει… στα σύννεφα. «Στόχος μας παραμένει ακόμα η παραμονή», τόνισε για την πορεία της ομάδας του στην Α1.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Νίκος Βετούλας στη συνέντευξη Τύπου:

«Να ευχηθώ στον Άρη και στον κ. Αγγέλου καλή συνέχεια και να βρει το κουράγιο να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Έχω έναν λόγο παραπάνω να ξέρω τι γίνεται γιατί έχω παίξει εκεί και ξέρω πως περνούν. Ξέραμε πως θα ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και περιμέναμε πολλές επαφές , ξέραμε τον τρόπο που αγωνίζεται ο Άρης, καθώς έχει αλλάξει με τον ερχομό του Αγγέλου. Θέλαμε έναν πιο γρήγορο ρυθμό αλλά δεν μας πήγαν τα σουτ τριών πόντων όπου ήμασταν άστοχοι. Είχαμε κάποια δίλεπτα που δεν ήταν καλά.. χάσαμε την διαφορά και μειώθηκε αισθητά, όμως στην συνέχεια καταφέραμε να είμαστε αυτοί που πρέπει».

Στο κατά πόσο με το 3 στα 3 έχει αλλάξει ο στόχος της παραμονής τόνισε: «Στόχος είναι να σωθούμε τίποτα παραπάνω. Σαν νεοφώτιστοι ομάδα καταφέραμε στο ξεκίνημα να χάνουμε τα παιχνίδια στο τελευταίο δευτερόλεπτο, εμείς με τις τρεις νίκες ή ήττες δεν κάνουμε ούτε κηδείες ούτε γάμους. Είμαι ευτυχής που έχω αυτούς τους παίκτες μαζί μου και κάποιοι ενώ μέχρι ένα διάστημα έπαιζαν στην Γ΄ Εθνική στέκονται έτσι όπως στέκονται και είναι ευχάριστο».

Για τα 18 άστοχα τρίποντα είπε: «Θέλαμε να έχουμε έναν υψηλό ρυθμό και επιθετικά και αμυντικά, και ο Άρης ήταν πολύ καλά διαβασμένος γι’ αυτό και κάναμε ελάχιστα σουτ ξεμαρκάριστα. Τώρα για τα 0/18 τι να πω την ίδια προπόνηση κάναμε και την περασμένη εβδομάδα που είχαμε 7/14 την ίδια και τώρα, παίζουμε με τους ίδιους παίκτες…».

Δεν υπάρχουν σχόλια: