Έτοιμος για ενδεκάδα ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, η αποβολή του ήταν κακή παρένθεση και ο Χουμπ Στέφενς φρόντισε να τον στηρίξει στο τετ α τετ που είχε μαζί του. «Είναι νέος... » σχολίασε ο Ολλανδός τεχνικός.
Η αποβολή του στο ματς με τη Λεβερκούζεν τον έβγαλε από τα ρούχα του, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος τα είχε με τον εαυτό του, με τον διαιτητή και τον έντονο εκνευρισμό του τον πλήρωσαν τα αποδυτήρια του «Μπάι Αρίνα». Ο «Παπ» έσπασε ότι βρήκε μπροστά του, με τα νεύρα του να χτυπούν κόκκινο. Οι Γερμανοί κάνουν λόγο πως αιτία για την έκρηξη είναι και η γενικότερη μετριότητα της ομάδας, με τη Σάλκε να μην πείθει τον τελευταίο καιρό με την εικόνα που παρουσιάζει.
Η διοίκηση προέβη στη στήριξή του Παπαδόπουλου, άλλωστε αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και οι Μπλε θέλουν να τον θωρακίσουν. Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για... πάγκο, ωστόσο ο Χιουμπ Στέφενς ούτε καν το σκέφτηκε! Ο έμπειρος τεχνικός είχε συνάντηση με τον Κυριάκο και στο τετ α τετ του έδωσε να καταλάβει πως πρέπει να ξεχαστεί άμεσα η αποβολή του και να παρουσιαστεί ψύχραιμος και έτοιμος στο ματς της χρονιάς με τον Ολυμπιακό. «Είναι ένας νέος παίκτης, δεν ήταν άλλωστε και κάτι σημαντικό. Αυτά συμβαίνουν...» τόνισε ο Στέφενς, ο οποίος τον προορίζει για το βασικό σχήμα.
Οι Μπλε περιμένουν να δουν τον Παπαδόπουλο να βγάζει ξανά στο γήπεδο τις ηγετικές του ικανότητες και να βοηθήσει τη Σάλκε σε αυτή την κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, αλλά και της πορείας στο Champions League. Εξάλλου, οι Μπλε έχουν κλείσει τα αυτιά τους στις «σειρήνες» του εξωτερικού, έχουν βάλει... stop στους επίδοξους «μνηστήρες» και στόχος τους ο διεθνής αμυντικός να αποτελέσει τον ηγέτη της ομάδας.



πηγή: gazzetta.gr