Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Συνεχίζονται οι επαφές στην ΑΕΚ!!

Συνεχίζονται οι επαφές στην ΑΕΚ
Με τον γνώριμα -πλέον- αργό ρυθμό συνεχίστηκαν τη Δευτέρα οι διεργασίες για την είσοδο των Βιντιάδη και Χάρις στην ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι του Έλληνα εφοπλιστή βρέθηκαν και πάλι στις εγκαταστάσεις των Σπάτων και μαζί με τον Ανδρέα Δημητρέλο συνέχισαν επί αρκετές ώρες τις επαφές με τους πιστωτές της ΠΑΕ.

Σε πρώτο πλάνο ακόμα οι προμηθευτές, από βδομάδα αναμένεται να αρχίσουν οι (κομβικές) διαπραγματεύσεις με πρώην παίκτες και προπονητές.

Μπορεί η ταχύτητα να μην είναι αυτή που θα ήλπιζε ο κόσμος, αλλά αν μη τι άλλο η διαδικασία κυλά βάσει σχεδίου στα Σπάτα. Έτσι, πήγαν κανονικά και σήμερα εκεί οι Ηλίας Βιντιάδης και Βίκτωρ Παππάς και σε συνεργασία με τον Ανδρέα Δημητρέλο συνέχισαν τις επαφές με τους προμηθευτές.

Πάντα με στόχο λοιπόν το μεγαλύτερο δυνατό «κούρεμα» των οφειλών (έναντι της άμεσης εξόφλησης του μεγαλύτερου μέρους τους) αναμένεται να τις συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες μαζί τους. Ελπίζεται, δε, ότι θα τις έχουν ολοκληρώσει ως το Σ/Κ, ώστε την επόμενη εβδομάδα να περάσουν στο γκρουπ των πρώην παικτών και προπονητών.

Εκεί όπου υπάρχουν οι μεγαλύτερες υποχρεώσεις της ΠΑΕ (και η μεγαλύτερη ανάγκη διαπραγματευτικών ελιγμών) και όπου θα κριθεί εν πολλοίς κατά πόσο θα μειωθεί η συνολική οφειλή των 8 εκατ. ευρώ που έχει η ΑΕΚ εκτός αυτής στο Δημόσιο.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: