Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Τσιώλης: «Πρέπει να συνηθίσουμε…»

Ο τίτλος του «φαβορί» ενδεχομένως να βαραίνει τον Αστέρα Τρίπολης και σίγουρα αποτελεί μια πρωτόγνωρη κατάσταση για τους Αρκάδες. Αυτό παραδέχτηκε και ο Σάκης Τσιώλης.

Τσιώλης: «Πρέπει να συνηθίσουμε…»
Οι Αρκάδες βρίσκονται στην δεύτερη θέση της Σούπερ Λίγκας και αυτό καλούνται να διαχειριστούν. Όπως παραδέχτηκε και ο Σάκης Τσιώλης αυτό είναι αρκετά δύσκολο, όμως οι παίκτες του πρέπει σιγά σιγά να το συνηθίσουν. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην αλλαγή, του πολύ κακού Πιπίνη, στο ημίχρονο.

Για τον αγώνα: «Δύσκολο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και αυτό μας άγχωσε. Μετά το 1-1 βρήκαμε πατήματα και θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-2. Κάναμε αλλαγή στο δεύτερπο μέρος για να σταματήσουμε τον Σισοκό που ήταν εξαιρετικός. Μετά το 80', που είχε καθυστερήσεις, είχαμε ευκαιρίες και μείναμε αήττητοι. Μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και ευχαριστημένοι και διατηρήσαμε το αήττητο. Μπορεί ο ντόρος που έγινε για την ομάδα και ο ενθουσιασμός, να δημιούργησαν πρόβλημα. Κρατάμε το βαθμό στο τέλος, την απόσταση από τους αντιπάλους και πάμε για τον Ολυμπιακό».

Για τη διαχείριση της δεύτερης θέσης: «Αυτή η εβδομάδα ήταν δύσκολη γιατί έγινε ντόρος για τον Αστέρα. Πρέπει να συνηθίσουμε τη δεύτερη θέση γιατί η ομάδα έχει να δώσει ακόμα πράγματα».

Για την αλλαγή του Πιπίνη: «Ο Χρήστος είχε χάσει προπονήσεις. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε τον Σισοκό με τον Φορμίκα που είναι γρήγορος στα λίγα μέτρα».

Για το αν ήταν καλός ο Παναθηναϊκός ή κακός ο Αστέρας: «Ήταν πολύ καλός ο Παναθηναϊκός. Μετά το 20λεπτο θα μπορούσαμε να αλλάξουμε δεδομένα. Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα ήταν σε μια κλωστή. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Δεν πρέπει να τον υποτιμάς. Ευτυχώς που πήραμε βαθμό».

Για τον Ολυμπιακό: «Με τον Παναθηναϊκό ηταν πιο κρίσιμο το ματς γιατί τον υπολογίζουμε πιο πολύ ως αντίπαλο για τα πλέι οφ. Ο στόχος είναι οι τρεις βαθμοί μέσα στην έδρα μας και αυτό θέλουμε και με τον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: