Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Νέα αρχή στο «Βικελίδης»

Τέλος στα άσχημα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών στο πρωτάθλημα επιθυμεί να βάλει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος φιλοξενείται από τον Άρη.

Νέα αρχή στο «Βικελίδης»
Delete στις άσχημες εμφανίσεις των τριών τελευταίων αγώνων στην Σούπερ Λίγκα θέλει να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει τον Άρη μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (19:30, Novasports 1, ).

Μετά τη νίκη (4-1) στην έδρα του Πανθρακικού ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετράει μία ισοπαλία με τον Ατρόμητο και δύο ήττες από Αστέρα Τρίπολης και Ξάνθη.

Σε αυτό το διάστημα η ομάδα του Γιώργου Δώνη «υποχώρησε» στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος, έχοντας τρεις βαθμούς λιγότερους από τους Αρκάδες που χθες ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ασπρόμαυροι» έχει φανεί ότι έχουν πρόβλημα στο σκοράρισμα, αφού στα τρία προηγούμενα ματς δεν έχουν κατορθώσει να βρουν τα αντίπαλα δίχτυα και να διεκδικήσουν με αξιώσεις κάτι καλύτερο.

Η νίκη στο αποψινό παιχνίδι με τον Άρη αποτελεί μονόδρομο για τους παραπάνω λόγους και για λόγους πρεστίζ, αφού πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας έχει τη δική του αξία.

Ο Ιβάν Σαββίδης έκανε το χρέος του και με έξι συνολικά προσθήκες τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έδωσε περισσότερα «όπλα» στη διάθεση του Δώνη για να επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου της ομάδας στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, την εστία του ΠΑΟΚ θα υπερασπιστεί ο Ιτάνζ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κωνσταντινίδη, Κασουράνη, Σίλντενφελντ και Λίνο.

Ως αμυντικός χαφ θα αγωνιστεί ο Κάτσε, ο οποίος στα πλάγια θα έχει τους Λάζαρ και Φωτάκη. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Λόρενς, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Καμαρά, Ολίσε, Αποστολόπουλος και Ρομπέρ. Εκτός του Γκαρσία, νοκ-άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Σταφυλίδης, Πέλκας, Γεωργιάδης, Χακόμπο.

Προϊστορία

Ισορροπημένα είναι τα αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως ο Αρης διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα στις νίκες.

Εχει 19 έναντι 12 του μεγάλου αντιπάλου του, ενώ οι ισοπαλίες είναι 21. Ισόπαλα έληξαν και τα δύο τελευταία ματς (1-1 πέρυσι, 0-0 πρόπερυσι).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτέλεσμα (Σκόρερ)

23/10/11 Άρης-ΠΑΟΚ 1-1 (3' Λαζαρίδης - 48' Παπάζογλου)
30/01/11 Άρης-ΠΑΟΚ 0-0
14/03/10 Άρης-ΠΑΟΚ 2-0 (22΄, 64΄ Κάμπορα)
25/01/09 Άρης-ΠΑΟΚ 0-0
21/10/07 Άρης-ΠΑΟΚ 3-1 (16', 57' Κόκε, 73' Γκαρσία - 30' Μπαλάφας)



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: