Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

«Ευχαριστούμε για το… μάθημα»

Διδακτικού χαρακτήρα είναι για τον Γιώργο Ζευγώλη η ήττα του Ηλυσιακού από τον Κολοσσό.

«Ευχαριστούμε για το… μάθημα»
Ο Κολοσσός επικράτησε του Ηλυσιακού στη Ρόδο για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ, με την ήττα να αποτελεί… μάθημα για τους φιλοξενούμενους σύμφωνα με τον Γιώργο Ζευγώλη.

Ο τεχνικός των Ιλισιωτών εξήγησε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του θα πρέπει να διδαχθούν από το ματς με τους «θαλασσί» για το ποιοι είναι και που μπορούν να φτάσουν.

«Αισθάνομαι πολύ οικεία στο περιβάλλον αυτό, όχι μόνο της παρουσίας μου στον Κολοσσό, αφού η Ρόδος είναι το αγαπημένο μου νησί και έχω πάρα πολλούς φίλους. Ουσιαστικά αισθάνομαι σαν να είμαι στο δεύτερο μου σπίτι. Για το παιχνίδι θα μιλήσω για τα 35 λεπτά και δεν θέλω να σχολιάσω το τέλος, λόγω του απόλυτου σεβασμού μου στον Κολοσσό. Πιστεύω ότι έγινε ένα πολύ καθαρό παιχνίδι, με πολλή δύναμη και από τις δύο ομάδες. Σίγουρα ο Κολοσσός είχε άγχος και αυτό φαινόταν στο γήπεδο. Στο τελευταίο πεντάλεπτο έβγαλε όλο το άγχος σε ενέργεια. Εμείς δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε όλη αυτή την ενέργεια των παικτών του Κολοσσού και δικαίως χάσαμε ένα παιχνίδι, το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει», είπε ο κόουτς των «κιτρινόμαυρων» και συνέχισε:

«Η ουσία είναι ότι ήδη έχουμε κάνει μία υπέρβαση και παλεύουμε για τη σωτηρία μας. Πριν από ένα μήνα ήμασταν καταδικασμένοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Το παιχνίδι με τον Κολοσσό έχει πολλά μαθήματα για τους παίκτες μου και για μένα προσωπικά, για να καταλάβουμε τι είμαστε, που μπορούμε να φτάσουμε και που μπορούμε να πάμε από δω και πέρα. Ευχαριστούμε τον Κολοσσό για το μάθημα που μας έδωσε και του εύχομαι καλή συνέχεια. Το ίδιο και στο φίλο μου τον Βασίλη και χάρηκα που επέστρεψε σε μία ομάδα, που πέρσι ουσιαστικά την έβγαλε… πρωταθλήτρια. Και πάλι καλή συνέχεια στον Κολοσσό».

Από την πλευρά των παικτών, ο Δημήτρης Αράπης, σχολίασε: «Είχαμε τέσσερις συνεχόμενες νίκες και θέλαμε να κερδίσουμε σήμερα στη Ρόδο. Όπως παίξαμε τα τελευταία πέντε λεπτά δεν το αξίζαμε. Έχουμε μπροστά μας την Τετάρτη το παιχνίδι με τον Άρη και πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό για τη νίκη του και μακάρι όλα τα παιχνίδια να κρίνονται με τον τρόπο αυτό στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: