Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

«Νικήσαμε δίκαια»

Απόλυτα ευχαριστημένος τόσο με την εμφάνιση, όσο και τη νίκη του Απόλλωνα Πατρών εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, ο συνεργάτης του Νίκου Βετούλα, Κώστας Ρακιντζής.

«Νικήσαμε δίκαια»
Με εμφανίσεις και ανάλογες νίκες, όπως αυτή κόντρα στον ΚΑΟΔ (101-88) ο Απόλλων Πατρών μπορεί να «βλέπει» και πλέι οφ.

Μπορεί ο τεχνικός των Πατρινών να μην μπόρεσε να δώσει το «πάρων» στη συνέντευξη Τύπου λόγω ενός προβλήματος υγείας, ωστόσο ο άμεσος συνεργάτης του, Κώστας Ρακιντζής εμφανίστηκε χαρούμενος για την εμφάνιση των παικτών και φυσικά από το θετικό αποτέλεσμα.

«Ήλθαμε να διεκδικήσουμε τη νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα, ιδιαίτερα αθλητική και πολύ καλή στα ριμπάουντ. Το παιχνίδι πήγε όπως το σχεδιάσαμε όλη την εβδομάδα, στην άμυνα και την επίθεση. Νικήσαμε δίκαια. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, όχι μόνο από τη νίκη, αλλά και την πολύ καλή εμφάνιση που κάναμε σε δύσκολο γήπεδο».

Από την μεριά των παικτών, ο αρχηγός, Νίκος Αργυρόπουλος τόνισε: «Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Η νίκη μας ήταν δίκαιη, γιατί ήμασταν καλύτεροι και στα 45'. Έπρεπε να είχαμε νικήσει από το 40', αλλά στην τελευταία φάση αδικηθήκαμε με την ισοφάριση. Πεισμώσαμε όμως, και καταφέραμε στην παράταση, να βάλουμε μερικά μεγάλα σουτ και να νικήσουμε. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια ανήκουν στον συμπαίκτη μου, ΜακΚόλουμ που έκανε καταπληκτικό παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: