Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

«Ταμείο στο… τέλος»

Ο Πανελευσινιακός ηττήθηκε στο ντέρμπι των ουραγών από την Καβάλα, όμως ο δρόμος για την υπόθεση παραμονή είναι ακόμα μακρύς.

«Ταμείο στο… τέλος»
Καβάλα και Πανελευσινιακός πάλεψαν μέχρι τέλους στο κλειστό της Καλαμίτσας με το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Α1 να κρίνεται στο σουτ υπέρ των γηπεδούχων. Το αποτέλεσμα δεν πτόησε τον τεχνικό της ομάδας της Ελευσίνας, Γιώργο Σκαραφίγκα, καθώς όπως τόνισε στο τέλος της σεζόν θα γίνει… ταμείο.

«Σήμερα έγινε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι, από δυο ομάδες που το ήθελαν πάρα πολύ. Περισσότερο η Καβάλα, επειδή ήταν και η γηπεδούχους. Αν κερδίζαμε εμείς, θα φέρναμε τη μάχη της αναμονής επί ίσοις όροις», είπε ο Έλληνας κόουτς και πρόσθεσε: «Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί την Τετάρτη έχουμε άλλο ντέρμπι και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Δυστυχώς, σε αυτό το πρωτάθλημα οι αγώνες άλλοτε χάνονται στο σουτ, άλλοτε κερδίζονται στο σουτ».

Εκ μέρους των παικτών των νεοφώτιστων, ο Θωμάς Νίκου, ανέφερε: «Χάσαμε ένα παιχνίδι, στις λεπτομέρειες. Ήμασταν διαρκώς μπροστά, αλλά στο τέλος δεχθήκαμε ένα τρίποντο και χάσαμε τη νίκη μέσα από τα χέρια μας. Πρέπει να συνεχίσουμε, γιατί έχουμε την Τετάρτη έναν ακόμα τελικό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: