Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Έτσι όπως το πάει θα φτάσει τον… Βύντρα!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» από τον γνωστό – άγνωστο του sportdog για το ματς Αστέρας Τρ. – Παναθηναϊκός, αλλά και για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ.
Φοβερά πράγματα. Πάει ο Παναθηναϊκός και κάνει μια πραγματικά πολύ καλή εμφάνιση. Θύμισε Παναθηναϊκό, ρε παιδί μου. Και, μάλιστα, κόντρα σε σοβαρό αντίπαλο. Στον δυνατό Αστέρα.
Τρομερός ο Σισοκό με τις γκολάρες του, αποκρούει ωραία ο Καρνέζης την φάση με την κεφαλιά στο 90φεύγα, όλη η ομάδα πάλεψε, παραλίγο να κλειδώσει το ματς ο Μαυρίας και μια στιγμή πριν βάλει το στραγάλι στο στόμα για να σφυρίξει «λήξη» ο διαιτητής, γίνεται στην τελευταία φάση το έλα να δεις.
Αλλού γι’ αλλού ο Αλέν!
Έτσι άγαρμπα όπως πήγε πάνω στην μπάλα ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν πάει ούτε παίκτης εφηβικού πρωταθλήματος. Πολύ περισσότερο ένας αμυντικός της δικιάς του κλάσης κι εμπειρίας. Όπως – όπως χίμηξε πάνω στο τόπι. Αλλού γι’ αλλού τα πόδια, αλλού γι’ αλλού τα χέρια, αλλού γι’ αλλού ο αντίπαλος. Καλά κρασιά, δηλαδή. Πέναλτι, 2-2 και πάει το τρίποντο. Πέταξε.
Σε γκάφες!
Αν, μάλιστα, προσθέσει κανείς ότι ο Μπουμσόνγκ απλά κοίταζε τον Περόνε πριν βγάλει την φοβερή ασίστ στο πρώτο γκολ, αλλά και τις δυο γκέλες που είχε κάνει όταν επανεμφανίστηκε στο ματς με τον Λεβαδειακό που είχε λήξει 1-2 στο ΟΑΚΑ, τότε σκέφτομαι κάτι άλλο. Μην τυχόν και ο Γάλλος έτσι όπως πάει τον ξεπεράσει τελικά τον Βύντρα. Σε γκάφες! Ήδη μετράει τρείς σε ελάχιστα ματς, όπως είπαμε.
Ματσάρα!
Από εκεί και πέρα, βέβαια, είδαμε ματσάρα! Πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός δικαιούταν βάσει απόδοσης να φύγει με το διπλό. Αυτή την φορά ήταν μια χαρά, δηλαδή. Κι από πλευράς τακτικής και αλλαγών από τον Φάμπρι, αλλά και οι ποδοσφαιριστές. Ο Σο έκοβε κι έραβε, ο Σισοκό ήταν σε μεγάλη μέρα κι έβγαλε όλο του το ταλέντο, ενώ οι παίκτες μάρκαραν, πάλευαν και κέρδιζαν μάχες όλη την ώρα.
Και πάνω που βλέπεις σε ένα παιχνίδι να έχει στρώσει ο Παναθηναϊκός, να κάνει νίκη σε μια δύσκολη έδρα, να έχει στο χέρι του το τρίποντο για να μπει γερά στο παιχνίδι των πλέι οφ και της Ευρώπης, έρχεται η τελευταία φάση και τα χαλάει όλα.
Δεν είχε λύσεις
Ούτε, όμως, ο Αστέρας ήταν κακός. Δεν του πήγε, βέβαια, το παιχνίδι του Τσιώλη, αλλά και πάλι κατάφερε στο τέλος να μην χάσει. Είχε ένα καλό διάστημα στο α’ μέρος, όμως στο β’ ημίχρονο από ένα σημείο και μετά έχασε την φρεσκάδα του ο Αστέρας. Και δεν συνδυαζόταν καλά οι παίκτες από την μέση και μπροστά, που είναι το μεγάλο ατού της ομάδας. Όπως, βέβαια, ο Αστέρας δεν είχε λύσεις για να αντιμετωπίσει τον Σισοκό.
Με αυτοπεποίθηση η ΑΕΚ
Να πούμε και μια κουβέντα για την ΑΕΚ. Η ομάδα φαίνεται ότι βρίσκει τον δρόμο της. Κι αυτό είναι σίγουρα θετικό. Και για την Ένωση, αλλά και για το πρωτάθλημα. Είναι καλό, δηλαδή, ότι όσο περνάνε οι αγωνιστικές, τόσο στην ΑΕΚ φοβούνται όλο και λιγότερο πια μην μπλέξουν στα άγρια σενάρια υποβιβασμού. Αποκτούν αυτοπεποίθηση. Ο Γκερέιρο κουβάλησε στις πλάτες του την ομάδα όσο έπαιξε, όμως ο Κατίδης προβλημάτισε ξανά. Ο Πανιώνιος; Μόνο στο β’ μέρος πάλεψε. Στο α’ δεν βλεπόταν και πέταξε τζάμπα και βερεσέ ένα ημίχρονο.

πηγή: sportdog.gr    

Δεν υπάρχουν σχόλια: