Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Προς αναβολή η δίκη Ψωμιάδη!

Η νέα αναβολή είναι το πιθανότερο σενάριο για την προγραμματισμένη για αύριο εκδίκαση της υπόθεσης Ψωμιάδη, που ταλαιπωρεί την ΑΕΚ.

Προς αναβολή η δίκη Ψωμιάδη
Ιστορία δίχως τέλος φαντάζει αυτή της δίκης του Μάκη Ψωμιάδη. Για το πρωί της Δευτέρας (9:00 πμ.) έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει η διαδικασία στο Α’ Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, ωστόσο είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα αρχίσει ποτέ.

Κι αυτό γιατί από τα Σκόπια δεν έχουν ακόμη σταλεί τα απαραίτητα έγγραφα που θα αποσαφηνίζουν αν ο άλλοτε ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί να δικαστεί και για την υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από το σύλλογο.

Σημειώνεται πως από πλευράς «Ένωσης» θεωρούν ότι από τη συγκεκριμένη υπόθεση μπορούν να εξασφαλίσουν ως αποζημίωση μίνιμουμ 44 και μάξιμουμ 88 εκατ. ευρώ. Αρκεί φυσικά να… γίνει κάποια στιγμή η δίκη που πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή.

Υπενθυμίζεται πως γίνεται συλλογή υπογραφών, προκειμένου να «παγώσουν» τα χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο μέχρι να τελεσιδικήσει η ιστορία αυτή, που μπορεί να επιτρέψει στην ομάδα να απαλλαγεί οριστικά από τα χρέη που τη βαραίνουν.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: