Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Λάσμε: «Παιχνίδια για παίκτες με αρχ…α»

Ματς για παίκτες με… κότσια χαρακτήρισε αυτά με τον Ολυμπιακό, αρχικά στο ΣΕΦ για την Α1 κι εν συνεχεία στο Ελληνικό για τον τελικό του Κυπέλλου ο Στεφάν Λάσμε.

Λάσμε: «Παιχνίδια για παίκτες με αρχ…α»

«Θα έχει πλάκα, από όσα έχω ακούσει μέχρι τώρα. Περιμένω με ανυπομονησία να παίξω σε ατμόσφαιρα που θα είναι εχθρική για την ομάδα μου. Αυτά τα παιχνίδια είναι για παίκτες με αρχ...α», δήλωσε στην «Πράσινη» ο σέντερ του Παναθηναϊκού. «Το θέμα είναι απλό, αν είσαι έτοιμος, μπαίνεις μέσα και τους κερδίζεις. Δεν θέλουμε να αφήσουμε τους εαυτούς μας να επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα», πρόσθεσε.

Ο Γκαμπονέζος άσος ξέρει καλά τι διακυβεύεται. «Γνωρίζουμε ότι η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ σημαντική για όλους μας με δύο αναμετρήσεις κόντρα στο Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και τον τελικό του Κυπέλλου. Σκοπός μας είναι να παλέψουμε μέχρι το τέλος στο ΣΕΦ. Πιστεύω πως έχουμε τη δυνατότητα να ξεπεράσουμε με επιτυχία και τα δύο αυτά παιχνίδια», ανέφερε.

Όσο για το τι υπόσχεται στον κόσμο του Παναθηναϊκού; «Εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε στο παρκέ για να φύγουμε με τη νίκη. Αυτό είναι το καλύτερο που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο μας. Να είναι σίγουροι ότι θα πάμε για να παλέψουμε», αρκέστηκε να πει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: