Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

«Καλύτερα από εδώ και πέρα»

Αισιόδοξος για το μέλλον του Κολοσσού εμφανίστηκε ο Βασίλης Φραγκιάς μετά την επικράτηση της ομάδας του επί του Ηλυσιακού.

«Καλύτερα από εδώ και πέρα»
Ο Κολοσσός νίκησε στην Ρόδο τον Ηλυσιακό για την 15η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών με τον προπονητή της ομάδας, Βασίλη Φραγκιά να εκφράζει την αισιοδοξία του για το μέλλον.

Όπως εξήγησε ο Έλληνας κόουτς τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα για την ομάδα του ειδικά με την επιστροφή των παικτών που απουσίαζαν εξαιτίας τραυματισμών.

«Να ευχαριστήσω τον κόουτς Ζευγώλη για τα καλά του λόγια. Η παρουσία του στον Ηλυσιακό είναι πολύ καλή και σήμερα οι αντίπαλοι μας ήρθαν πολύ έξυπνα διαβασμένοι στο γήπεδο. Είχαμε πολύ άγχος. Δεν είναι εύκολο μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες, να παίζεις ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή. Προσπαθήσαμε να βρούμε τον τρόπο να το κερδίσουμε. Κάναμε πολλά λάθη, αλλά η νίκη μας δίνει κουράγιο για να σώσουμε την ομάδα όσο μπορούμε πιο γρήγορα. Είναι πολλές οι ομάδες που εμπλέκονται χαμηλά. Τα προβλήματα σιγά-σιγά λιγοστεύουν. Σήμερα μπήκε ο Ντέντι μετά από ενάμισι μήνα απουσίας, όπως και ο Γεωργαλλής. Μαζί μας θα είναι και ο Μασέ Ντουμπέ, που θα παίξει στην Ελευσίνα, οπότε πιστεύω ότι θα είμαστε καλύτερα», είπε ο κόουτς των Ρόδιων και πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι τα πράγματα θα πηγαίνουν καλύτερα από δω και πέρα, ώστε να οδηγήσουμε την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Το παιχνίδι το ευχαριστήθηκε ο κόσμος, παρά το γεγονός ότι είχε πολύ άγχος. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, τον οποίο ξέρω ότι τον έχουμε στενοχωρήσει. Σήμερα μας βοήθησε σημαντικά και ειδικά προς το τέλος, που τον είχαμε πραγματικά ανάγκη. Είχαμε πολύ ανάγκη τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στο φίλο μου τον Γιώργο Ζευγώλη και τον Ηλυσιακό».

Από την πλευρά του ο έμπειρος γκαρντ των «θαλασσί», Γιώργος Καλαϊτζής, σχολίασε για τη νίκη της ομάδας του: «Την τελευταία φορά που βρέθηκα στη συνέντευξη Τύπου ήταν υπό άλλες συνθήκες. Γενικότερα η ομάδα έχει βελτιωθεί σε όλα τα πράγματα και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι για να δείξουμε ότι δεν μας αξίζει η θέση που έχουμε στο βαθμολογικό πίνακα. Είχαμε πολύ άγχος. Όταν περνούσαμε μπροστά στο σκορ κάναμε μόνο λάθη. Στα τελευταία πέντε λεπτά δείξαμε ότι θέλαμε πιο πολύ τη νίκη και τα καταφέραμε. Ίσως μας αφύπνισε σαν παίκτες η ομιλία του προέδρου στην κοπή της πίτας, του κ. Κόκκινου και του αφιερώνουμε τη νίκη, αφού η ομάδα έδειξε άλλο πρόσωπο. Είμαι αισιόδοξος, δουλεύουμε καλά και ελπίζω να συνεχίσουμε με νίκες από δω και πέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: