Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Κουστένης: «Η χειρότερή μας εμφάνιση»

Απόλυτα δίκαιη ήταν η ήττα (91-69) του Περιστερίου από τον Πανιώνιο, καθώς η ομάδα των δυτικών προαστίων πραγματοποίησε τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση, όπως παραδέχθηκε ο Τζίμης Κουστένης.

Κουστένης: «Η χειρότερή μας εμφάνιση»
Ο Πανιώνιος δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα η ομάδα των δυτικών προαστίων να πραγματοποιήσει τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση και να γνωρίσει την ήττα, σύμφωνα με τον Τζίμη Κουστένη. Από την πλευρά του, ο Τάιλερ Χάινς δήλωσε πως όλοι θα πρέπει πλέον να επικεντρωθούν στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πατρών.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζίμης Κουστένης:

«Θέλω να συγχαρώ τον Πανιώνιο και τον Γιάννη για τη δουλειά που έχει κάνει. Ήταν η χειρότερή μας εμφάνιση τη φετινή χρονιά. Όμως δεν παίζεις μόνος σου. Ο Πανιώνιος έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ στο πρώτο ημίχρονο. Δεν μας άφησε περιθώρια. Για να είχαμε τύχη έπρεπε να παρουσιάσουμε πολλή ενέργεια και να παίξουμε παραπάνω απ’ όσο μπορούμε. Στο τρίτο δεκάλεπτο επιχειρήσαμε αντεπίθεση, αλλά δεν ήταν εύκολο. Δεν πρέπει να περικλείνουμε από αυτά που μας χαρακτήριζαν από την αρχή της χρονιάς, δηλαδή το πάθος, τη συγκέντρωση και η ενέργεια. Ο Πανιώνιος είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος μετά τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό και βγάζει υγεία. Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας. Από αύριο θα προετοιμαστούμε για το δύσκολο ματς με τον Απόλλωνα. Θα δούμε τα λάθη μας, ώστε να μην τα επαναλάβουμε».

Από την πλευρά του, ο Τάιλερ Χάινς δήλωσε: «Ήμασταν χωρίς ενέργεια κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, παρότι είχαμε προετοιμαστεί την προηγούμενη εβδομάδα. Θέλαμε να παίξουμε καλύτερα στο γήπεδό μας μπροστά στο κοινό μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το προσεχές παιχνίδι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: