Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Ουζουνίδης: «Ψυχή, πάθος, ωριμότητα»

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Πλατανιά, εμφανίστηκε ο προπονητής της SKODA Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης, που στάθηκε στην ψυχή, στο πάθος και στην ωριμότητα των παικτών του.

Ουζουνίδης: «Ψυχή, πάθος, ωριμότητα»
Η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της SKODA Ξάνθης και μάλιστα με μηδέν παθητικό, ήταν λογικό να ευχαριστήσει τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Ο τεχνικός των «Ακριτών» τόνισε ότι στόχος από εδώ και στο εξής, είναι να έχει η ομάδα ανοδική πορεία και να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Όσο για το τρίποντο επί του Πλατανιά, αυτό οφείλεται, όπως τόνισε, στην ψυχή, στο πάθος και στην ωριμότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο παιχνίδι.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά συνολικά για την προσπάθεια. Εκτός από ένα δεκάλεπτο στο πρώτο μέρος, σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, πιστεύω πως ελέγχαμε την αναμέτρηση και φαινόταν ότι θα σκοράρουμε. Είχαμε πολλά προβλήματα τραυματισμών και κούρασης, τα οποία ξεπεράσαμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Στο παιχνίδι μας είχαμε ψυχή, πάθος και ωριμότητα. Με αυτή τη νίκη είχαν αντίκτυπο και οι βαθμοί της περασμένης αγωνιστικής. Σήμερα παίζαμε με μία ομάδα που είχε τους ίδιους στόχους με μας και είναι σημαντικό ότι καλύψαμε και το σκορ του πρώτου αγώνα. Τώρα θέλουμε μία ακόμη καλύτερη πορεία και με την επάνοδο των παικτών που αντιμετωπίζουν προβλήματα αλλά και την ετοιμότητα των νεαρών να παίξουμε και καλύτερο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: